Astroloaga Mariana Cojocaru a trecut prin momente cumplite! A fost bătută de soț la doar o zi după nuntă: "A fost violent"

Astroloaga Mariana Cojocaru a fost bătută de soț la doar o zi după nuntă.

Astroloaga Mariana Cojocaru a trecut prin momente cumplite! A fost bătută de soț la doar o zi după nuntă:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Astroloaga Mariana Cojocaru a fost bătută de soț la doar o zi după nuntă. Primele declarații despre momente dificile prin care a trecut. 

Mariana Cojocaru, agresată de soț

La momentul actual, Mariana Cojocaru se poate declara o femeie fericită și împlinită. Însă, de-a lungul vieții sale, astroloaga a avut parte și de momente mai puțin plăcute.

Căsătoria cu fostul ei soț nu a fost una deloc plină de fericire și bucurie, ci dimpotrivă.

Citeste si: Astrologul Mariana Cojocaru povestește despre momentele cumplite din viața ei. A fost în moarte clinică după un accident rutier și bătută de soțul ei

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Vedeta recunoaște că s-a căsătorit cu fostul ei partener pe grabă, fără să se iubească foarte tare. Chiar după nuntă, Mariana Cojocaru declară că a fost agresată fizic. Timp de câțiva ani a stat alături de fostul ei soț, doar pentru a-și vedea fetița fericită, chiar dacă situația nu era deloc una buna. Au dormit în camere diferite, iar, într-un final, au decis să pună punct relației. 

Astroloaga Mariana Cojocaru a trecut prin momente cumplite! A fost bătută de soț la doar o zi după nuntă: "A fost violent"
Astroloaga Mariana Cojocaru

Citeste si: Celebra astroloagă Mariana Cojocaru a prevestit divorțul cuplului Andreea Bălan-George Burcea chiar după nunta lor! Avem dovada!

”Cu soțul meu m-am căăstorit sub presiune. El era la școala de piloți de aviație de la Boboc. Eu eram în clasa a 12-a. Ne-am căsătorit peste noapte, fără să ne iubim foarte tare. Pe fetiță am născut-o la 21 de ani.

Problemele au fost de-a doua zi după nuntă, dar am vrut să-mi văd fata mare. Eu preferam să nu comunic ca să nu mă cert cu el. A fost violent de-a doua zi după nuntă. A rupt cămașa de mire, pentru că a zis că l-am îmbrăcat ca pe un papițoi la nuntă. Pe urmă mi-a fost rușine să le spun părinților de problemele din casă. Relația era una de formă.
La un moment dat am fost fiecare cu domitorul lui”
, a spus Mariana Cojocaru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declarații uluitoare! ”Profeția” șoc a Marianei Cojocaru pentru  Klaus Iohannis! ”Va avea în fața ani catastrofali atât 2019, 2020, cât și 2021”

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august - 1 septembrie. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies