Stiri

Astrologii au anuntat ca ne asteapta nunta cosmica de 2 ori in acest an! Iata ce inseamna asta, dar si cum vom fi afectati incepand cu 16 aprilie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Astrologii au anuntat ca ne asteapta nunta cosmica de 2 ori in acest an! Iata ce inseamna asta, dar si cum vom fi afectati incepand cu 16 aprilie

Nunta cosmica este perioada din an in care Universul este cel mai sensibil la tot ce emitem! Gândurile si emotiile noastre sunt pe cea mai inalta frecventa de materializare.


Anul acesta, 2018, se joaca insa la dublu, fiind an de vibratie 2 din 11. Avem nunta cosmica de 2 ori: din 20 martie seara pâna pe 22 martie dimineata si din 16 aprilie aproape de prânz pâna pe 18 aprilie dupa-amiaza, potrivit astrocafe.ro.

Ghidul practic pentru a ne uni intentiile personale cu posibilitatile Universului de a ne transforma dorintele in realitate:     

    Sa ne directionam constient atentia pe tot ce este pozitiv! Orice lucru caruia ii dam atentie in zilele de nunta cosmica se amplifica si vine spre noi inapoi cu viteza supersonica!
    Sa ne mutam, deci, atentia de pe tot ceea ce ne nemultumeste! Sa nu ne mai uitam la blocaje, la ceea ce nu avem si la ceea ce ne frustreaza! Sa pastram in minte vie imaginea a ceea ce vrem sa se intâmple!
    Sa nu ne mai concentram deloc pe ceea ce nu vrem sa mai fie, pe frici si asteptari!


    Sa nu ne plângem si sa nu ne victimizam! O sa avem doar mai multe motive sa ne plângem.
    Sa folosim la maxim rugaciunea si conectarea permanenta cu fiintele de Lumina, cu ghizii si ingerul pazitor, cu arhanghelii si maestrii inaltati!
    Sa traim ca si cum proiectele noastre deja s-ar fi implinit! Sa facem tot ce ne da o stare de pasiune de viata, de beatitudine, de plinatate.


    Sa manifestam recunostinta pentru tot ce avem!
    Sa nu alimentam cu mintea golurile si lipsurile!
    Sa punem bucurie in fiecare moment, sa nu hranim conflicte sau rautati, sa aducem acceptare si iertare in orice situatie.


    Sa nu bârfim si sa nu judecam! Energia critica ne saboteaza zilele acestea insutit.
    Sa fim smeriti si sa nu uitam sa afirmam sa suntem in misiune personala si sa cerem ce vrem doar daca este si voia lui Dumnezeu, iar forma in care ni se intâmpla lucrurile sa fie benefica pentru noi si pentru toti ceilalti.


    Nunta cosmica reprezinta o gratie astrala prin care noi ne manifestam puterea creatoare! Unde ne punem intetia si atentia, de acolo aducem energie in viata noastra. Ne trezim in realitate ape care o visam cu ochi deschisi.

Universul colaboreaza in aceste zile pe deplin cu noi, frecventa noastra devine forta de atractie si materializare. Ne trezim la usa cu tot ceea ce e in capul si in sufletul nostru. Ai curaj sa deschizi? Magicianule!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune