Astrologii au avut dreptate! Bianca Drăguşanu se mărită. "Vrea să o ceară de soţie în curând" EXCLUSIV!

Bianca Drăguşanu se mărită. Vezi cine face dezvăluirea.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Dragusanu isi sarbatoreste ziua de nastere pe 6 martie. Astrologii spun ce trasaturi de personalitate, ce plusuri si ce minusuri au oamenii nascuti in aceasta zi.

Persoanele nascute pe data de 6 martie sunt atrase irezistibil de frumusete. Ele se simt atrase de anumiti oameni, situatii, medii, genuri de muzica sau arte care le incanta simturile. Ele insele au adesea o putere de atractie de care par sa nu fie constienti.

Nativii mai „relaxati” au nevoie de timp pentru a reusi sa inteleaga aceasta putere si cum o pot folosi in favoarea lor daca doresc sa aiba mai mult succes in cariera si sa progreseze in dezvoltarea personala. Nativii zilei de 6 martie pot merge intr-o anumita directie foarte linistiti atunci cand ceva sau cineva le atrage atentia.

Desi s-ar putea sa intrezareasca aceasta frumusete pentru o scurta perioada de timp, ei nu isi pot scoate din cap imaginea respectiva. Ei sunt atrasi irezistibil si, inainte sa isi dea seama, sunt prinsi in mrejele acelui lucru frumos.

Poate ca aceasta se intampla din cauza sensibilitatii lor inconstiente sau chiar din cauza unei puteri psihice. Persoanele nascute la aceasta data au tendinta de a proiecta asupra lumii seria proprie de imagini idealizate si interiorizate sau cel putin un set inconstient de asteptari inalte.

In special atunci cand vizualizeaza ceea ce le-a atras atentia, se intampla sa nu vada lucrul respectiv asa cum este el in realitate, ci sa-l vada asa cum vor ei. Poate ca ceea ce vad le intareste si le completeaza necesitatile interne. Astfel, asemeni lui Narcis, este posibil ca ei sa se indragosteasca de propria imagine reflectata.

Multi dintre nativii zilei de 6 martie sunt fiinte deosebit de estetice, dispuse sa isi dedice vietile si sa se sacrifice pentru idealurile lor. Ei insisi sunt capabili sa inspire celorlalti admiratie, chiar adoratie. O astfel de atractie poate fi numita irationala daca nu ar fi faptul ca adesea satisface necesitati si preocupari concrete si obiective.

Pentru persoanele nascute pe data de 6 martie, toate formele de experiente senzoriale – texturi, sunete, culori, mirosuri si gusturi – se combina intr-un fel de buchet care le incurajeaza spiritul, dar care uneori ii copleseste. Unii indivizi nascuti in aceasta zi pot deveni sclavii dorintelor si atractiilor lor, dar pentru multi nativi ai acestei zile senzorialul in sine nu le satisface necesitatea de adorare si apreciere a frumusetii.

Ei simt nevoia sa faca mult mai mult, sa idealizeze obiectul afectiunii lor si, odata ce au facut acest lucru, sa fuzioneze cu acesta. Pentru cei nascuti in ziua de 6 martie, a invata sa fie obiectivi in manevrarea atractiilor si atractivitatii lor reprezinta cheia pentru mentinerea controlului asupra vietii si pentru implinirea potentialului lor ca oameni.

Femeile născute pe 6 martie trec prin mai multe experienţe amoroase dureroase până la vârsta de 30-35 de ani. După acest prag îşi găsesc însă adevărata dragoste, echilibrul, liniştea şi văd viaţa cu alţi ochi.

Între 35 şi 40 de ani sunt şanse mari să se căsătorească. Mariajul acesta este considerat atins de Divinitate şi ţine, ca în basme, până la adânci bătrâneţi, spuneau astrologii în urmă cu câteva săptămâni.

Bianca Drăguşanu are în prezent o relaţie serioasă cu omul de afaceri Alex Bodi. Fiicele acestuia o îndrăgesc pe fosta prezentatoare tv, vedeta şi iubitul ei mergând deja într-o vacanţă alături de micuţe ca o adevărată familie.

Să fie oare afaceristul viitorul soţ al Biancăi? Ei bine, după cum decurg lucrurile între ei, sunt şanse mari ca în scurt timp să bată clopotele de nuntă, mai ales că îndrăgostiţii au fost surprinşi probând verighete.

Mai mult decât atât, prietenii lui Bodi susţin că acesta plănuieşte să o ceară în căsătorie pe iubita lui, dar pregăteşte ceva cu totul special şi caută cel mai bun moment să îi adreseze Biancăi marea întrebare.

"Alex o iubeşte mult pe Bianca. Nu a mai avut sentimente atât de intense pentru nicio femeie. În plus, apreciază că Bianca nu este doar "de decor", ca alte femei cu care a fost, ci este extrem de ambiţioasă, inteligentă şi abilă în afaceri. Are gânduri serioase cu ea. Vrea să o ceară de soţie în curând.", a declarat un amic al afaceristului confirmând astfel predicţia astrologilor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate