Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face un alt anunț ”După 20 noiembrie…”

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, care a prevestit pandemia de coronavirus, anunță alte dezastre. Totul începe din 20 noiembrie, susține băiatul.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan


In articol:

Tânărul astrolog indian, despre care unii susțin că ar fi prezis pandemia a tot făcut în ultima perioadă anunțuri despre alte catasrofe care ar lovi omenirea. Abhigya Anand este tânărul de origine indiană, în vârstă de 14 ani, care a șocat cu previziunea sa din anul 2019. Băiatul ar fi prevestit pandemia de coronavirus, după ce a postat un videoclip în luna august a anului 2019.

Tânărul astrolog anunțase că omenirea va suferi un „pericol sever” în perioada noiembrie 2019-aprilie 2020, iar China va fi o țară foarte afectată. După izbucnirea pandemiei de coronavirus mulți au spus că astrologul de 14 ani a prevestit atunci de fapt catastrofa care a lovit omenirea.

Citeste si: Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță un război

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Zilele trecute, Abhigya Anand a făcut un nou video în care vorbește despre ce se va întâmpla în următoarele luni, din punct de vedere astrologic.

”După 20 noiembrie, Jupiter și Saturn intră în zodia Capricornului, un lucru despre care astrologii spun că este foarte periculos. Anunță boli cumplite, moarte și pericole maxime. După 20 decembrie, cele două planete vor intra în conjuncție, ceea ce va agrava situația mondială. Din decembrie 2020 până în martie 2021 se va întampla ceva. Nu se știe încă ce, dar va afecta omenirea. În special, luna februarie 2021 ar putea aduce omenirii dezastre”, a spus Abhigya Anand în filmulețul său.

Citeste si: Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus - cum a devenit vedetă în toată lumea! Povestea lui de viață

Citeste si: O țară minusculă din Europa, mai lovită de coronavirus decât Italia, Spania, SUA sau Brazilia. Are cele mai multe decese la mia de locuitori

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, susține conferințe pe tema alimentației sănătoase

Băiatul din India, care nu este doar astrolog ci și un adept al alimentației sănătoase, are propriul program privind nutriția și susține conferințe și prezentări privind pericolele iminente ale mâncărurilor. Discuțiile sale acoperă cele ”5 rele” din bucătărie: sarea, zahărul rafinat, uleiul, laptele ambalat și culturile OMG. A scris 10 cărți pe această temă.

Așa că în filmulețele sale în care vorbește despre ce se va întâmpla cu omenirea în următoarea perioadă, băiatul adaugă mereu și sfaturi privind alimentația. ”Pentru a evita infecția cu COVID trebuie să ne întărim imunitatea. Pentru asta ar trebui să renunțăm definitiv la junk food și mâncare semipreparata și să adoptăm un regim alimentar mai sănătos”, spune Abhigya Anand în filmulețul său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam: „În fiecare zi s-a discutat cu familia”. Care este starea lui Neluțu Stoian

Sfârșit tragic al unui polițist din Capitală! Dorin s-a stins din viață în urma unui accident rutier! ”Vei fi mereu îngerul meu”

Carmen Harra a prevăzut sfârșitul pandemiei de coronavirus: „O să dureze până...”

Scandal monstru și acuzații grave în casa Puterea Dragostei! Nicos și Cristian, la apogeul luptei: ”Bea până....”

Veste uriașă pentru toți românii. Cum poți lua 15.000 de euro de la stat. Iată lista cu ce ai de făcut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies