Stiri

Cine este astrologul care a ingrozit Romania cu anuntul sau despre catastrofa care va avea loc in urmatoarele zile! Ioan Burculet a prevestit marile evenimente din ultimii ani! Ce a spus ca se intampla acum

Ioan Burculet este un astrolog nu foarte cunoscut la noi in tara, desi cateva din previziunile sale importante s-au indeplinit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cine este astrologul care a ingrozit Romania cu anuntul sau despre catastrofa care va avea loc in urmatoarele zile! Ioan Burculet a prevestit marile evenimente din ultimii ani! Ce a spus ca se intampla acumicon photo
Ioan Burculet nu este prezicator, ci se prezinta ca fiind un psiholog care a studiat planetele pentru a intelege cum influenteaza astrele viata oamenilor.

Si le-a inteles bine, daca e sa ne luam dupa faptul ca Ioan Burculet a prevazut multe dintre evenimentele importante care s-au intamplat in ultimii ani. Ioan Burculet a prezis, in 2014, victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale, dar si cutremurul devastator din octombrie 2016 din Italia.

In plus, Ioan Burculet a povestit recent ca a prezis atentatul terorist de la Manchester Arena si ca pentru a preintampina tragedia a trimis un mesaj unui parlamentar britanic. In mesaj, Ioan Burculet explica exact ce “vede” el ca se va intampla, insa nu a fost luat in seama.

Astrologul Ioan Burculet a anuntat o tragedie in Romania pana pe 28 septembrie

Zilele trecute, Ioan Burculet, a scris pe blogul sau ca in Romania va avea loc o tragedie pana pe 28 septembrie, din cauza fenomenului “Luna plina”.

Cine este astrologul care a ingrozit Romania cu anuntul sau despre catastrofa care va avea loc in urmatoarele zile! Ioan Burculet a prevestit marile evenimente din ultimii ani! Ce a spus ca se intampla acum


”Imi permit in calitate de astrolog sa revin asupra urmatoarei perioade la tara mea draga si natala in care se va consuma din punct de vedere astrologic un eveniment pe care nu il poate cunoaste nimeni, pentru ca nu suntem niste "profeti”. Pe departe ideea aceasta! Si totusi cu pasi marunti dar siguri, consider ca noi toti, ne apropiem de ceea ce astrologii numesc, fenomen de Luna Plina. Aspect astrologic care se va consuma la data de 25 septembrie a.c. si poate da deoparte un voal care sa aduca in prim plan si sa evidentieze extremele. 

Prezenta elementului foc, incidente aviatice, focurile de arma, accidentarile organice de tip, accidente vasculare si formele agresivitatii conturate intr-un unic fenomen de Luna Plina in semnul zodiacal Berbec. (…) Tinanad cont ca este o luna septembrie cu o incarcatura mai deosebita, imi permit in calitate de licentiat in Psihologie si bun consilier in ramura mai putin apreciata de unii. Este vorba despre astrologie, sa remarc uimit acuratetea evenimentelor trecute si apuse dar in acelasi timp momentul prezent, ca efectul Lunii Pline va aduce mai mult sau mai putin, asa dupa cum spuneau unii, o "lovitura sub centura”! Ca se va cutremura sau nu?

Ramane sa vedem cu totii! Cu certitudine o „pocneala” atipica risca sa se produca, in parametri astrologici, intr-un interval controversat 19 – 28 Septembrie a.c. Evident continuitatea mult mai descrescuta in intensitate si favorizata de fenomenul Luna Noua, intervalul de vulnerabilitate punandu-si amprenta in primele 2 saptamani, 1 – 14 Octombrie a.c. din punct de vedere astrologic”
,  a scris Ioan Burculet pe blogul sau.
 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune