Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a analizat imaginile şi astrogramele concurenţilor rămaşi în competiţie şi care speră la marele premiu şi trofeul Exatlon.

Autor: C.L.

Câştigătorul Exatlon România. ”De joi, a început în plan astrologic o formă de manifestare mult mai bună pentru fiecare dintre noi. Vom putea vedea mult mai clar oportunităţile şi latura energiei constructive.  Nu întâmplător, până duminică, 16 decembrie,  când va fi finala Exalton concurenţii se vor afla sub auspicii care pe unii îi vor avantaja iar pe ceilalţi evident, dezavantaja”, a afirmat specialistul în astrologie Ioan Burculeţ.

Ioan Burculet este licenţiat în psihologie şi are experienţă de medium formată doi ani în Marea Britanie, iar previziunile sale pot fi citite pe blogul acestuia, Constelatia Destinului. Acesta a făcut o previziune pentru fiecare concurent, despre şansele ca acesta să câştige Exatlon.

”Aş începe cu Beatrice Olaru care are toate şansele să fie eliminată şi dincolo de toate încercările ei din timpul concursului au fost acele elemente care puteau duce către accidentări independent de voinţa ei. O să vedem însă, în cele din urmă cum dictează Destinul ei!


 
Doru Meseşan, deşi are undeva dincolo de toate trăirile teama de a fi eliminat, şansele pot fi de partea acestuia. Prestaţia, chiar dacă a fost mai complexă şi delicată în acelaşi timp, în unele ipostaze şi trebuie să menţionez că nu m-am uitat la concurs, universul îi poate aduce un loc de învingător.

Chiar dacă nu va fi printre primii,  ceva se va întâmpla şi succesul poate fi pe deplin, dincolo de locul sau poziţia sa în clasament!

Câştigătorul Exatlon România! ”Mădălina Predoi se prea poate să nu ajungă în finală”

 

Pentru Mădălina Predoi pe ultima sută de metri ar putea interveni un blocaj şi o supărare în interiorul ei, ceea ce nu o va face perdantă ca şi experienţă.

Destinul în prima etapă îi conferă succes, dar spre final, aspectele se pot bloca inexplicabil. Dincolo de bine şi de rău, Mădălina va lupta până la ultima şansă pentru a rămâne în competiţie până duminică, dar se prea poate ca să nu ajungă în finală.

Alin Andronic, un alt concurent care poate fi eliminat sau se pot bloca anumite auspicii, care în loc să meargă către constructivitate se poate observa la orizont un blocaj, la fel, pe ultima sută de metri.

 

Câştigătorul Exatlon România! ”Lui Iulian Pitea, Universul îi pregăteşte o surpriză de învingător”

 

Pentru I ulian Pitea, nu m-ar mira dacă Universul îi pregăteşte o supriză de învingător, indiferent de poziţia finală ocupată. Cert este un singur aspect, faptul că dorinţa din interior îl motivează, lucrurile şi aspectele din jur pot fi în favoarea acestuia şi aş miza destul de mult pe aptitudinile şi caracterul său de învingător!


  
Cât despre Cristi Pulhac îl văd ca fiind un învingător, asta şi în condiţiile în care undeva dincolo de modul lui şi viziunea lui a avut emoţii pe care nu a lăsat să se observe. Însă sunt şanse destul de mari ca până la finală să fie pe podium. Deseori, dincolo de temerile noastre, învingătorii pot fi cei mai simpli oameni din toate punctele de vedere iar despre Cristi Pulhac pot spune acest lucru!

Corina Petruţ deţine protecţia Universului şi se observă din fotografia ei faptul că este apreciată, iubită şi încurajată. Nu m-ar mira faptul dacă, dincolo de duritatea ei, va fi câştigătorul acestui concurs, asta poate face parte din traseul ei existenţial. Personal o văd o învingătoare şi cu şansele cele mai mari de a face cea mai frumoasă supriză în finala Exatlon de duminică, 16 decembrie”, ne-a spus specialistul Ioan Burculeţ despre concurenţii rămaşi în competiţie şi care au şanse să devină câştigatorul Exatlon România sezonul doi. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”

Prima reacţie a lui Iulian Pîtea după eliminarea iubitei sale de la Exatlon! ”Îmi iau bilet şi plec în Mexic”

De ce nu rezistă gimnastele la Exatlon? ”Le cedează genunchiul!” Statistica realizată de fanii show-ului

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Florin Călinescu, anunț ȘOC la Românii au talent: Am senzația că am văzut și câștigătorul. Cine a luat Golden Buzz (VIDEO)

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Se zguduie Casa Regală. Interviu Oprah cu Meghan şi Harry: „Regina este un șef al Mafiei”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies