Astrologul Ioan Burculeţ, despre destinul primarului general! ”Pentru Gabriela Firea vremurile bune au apus!” De unde a plecat declinul fostei prezentatoare tv EXCLUSIV

A fost o perioadă complicată pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Şi se pare că astrele nu au ajutat-o pe politiciană să ia cele mai bune decizii.

Autor: C.L.

Atacată atât de duşmanii ei politici, dar şi din interiorul partidului care a propulsat-o la putere, Gabriela Firea a sfârşit prin a-şi da demisia din PSD. Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ,  care i-a realizat astrograma pentru această perioadă, susţine că gestul de luni al Gabrielei Firea ar putea să însemne declinul carierei sale. 

”Anul 2018 pentru Gabriela Firea – născută în Bacău, constelaţia Rac, conform datelor furnizate de wikipedia- avea să fie unul al încercărilor din toate punctele de vedere şi pe toate planurile.

Pierderea popularităţii şi efectele Lunii afectate în astrogramă pentru intervalul aprilie 2018 final de lună martie 2019 aveau să îi aducă tot ceea ce punea în evidenţă imaginea, legătura cu trecutul, defăimările şi acuzaţiile până la excluderea ei din partidul pe care îl reprezenta. Toate scandalurile de imagine în care a fost implicată şi stările afectivo-emoţionale, aveau să marcheze un an astrologic greoi prin care practic destinul ei avea să o aducă faţă în faţă cu problemele manifestate din trecut şi care, aici şi acum, încep să îşi pună amprenta până la final de an 2018 dar şi în primul trimestru al anului 2019.

Nu este întâmplător faptul că modul de manifestare şi circumstanţele din exterior aveau să se evidenţieze în tot acest interval. Elemente de normalitate în plină desfăşurare, dacă amintim despre primul scandal în care a fost implicată, prezenţa pe stadion alături de Simona Halep şi unde efectul a fost vizibil se încadrează la evenimentele care au adus pierderea imaginii şi a popularităţii, independent de voinţa ei.

De ce? Simplu! În plan astrologic începând din luna iunie s-au manifestat pentru ea aceste aspecte pe care nu avea cum să le evite şi care îi vor aduce în cele din urmă, oricât ar încerca să se evidenţieze, pierderea de imagine şi tendinţa de abandon specifică în anumite circumstanţe existenţiale nativilor din constelaţia Rac!

In acest moment nativii din constelaţia Rac se confruntă cu un sector al asociativităţii deficitar.

Ce înseamnă, încotro se vor canaliza şi direcţiona principalele evenimente pentru aceşti nativi?

Pentru unii va conta asociativitatea în plan relaţional, aici aduc în discuţie relaţia de cuplu, căsătoria şi nu întâmplător o să asistăm în perioada următoare la separări, divorţuri, scandaluri în plan sentimental care îi vor caracteriza pe aceşti nativi şi implicarea lor în procese în planul sucesiunilor.

Astrologul Ioan Burculeţ, despre destinul primarului general! Era previzibilă ruptura Gabrielei Firea de PSD

Pentru alţii, cum este cazul Gabrielei Firea, asociativitatea are legătură cu nuanţa profesională şi aici va fi vizibilă forma de manifestare. O demisie, ruptura dintr-un grup sau formaţiune care vizează asociativitatea. În cazul ei demisia sau excluderea din partidul din care face parte este o normalitate dictată de către destinul şi actualul tranzit al unui element karmic puternic care nu poate fi gestionat, pentru că de cele mai multe ori Universul şi forma lui de manifestare nu ţin cont de funcţii, bani sau apartenenţele pe care un nativ le poate avea.

Deşi greu de crezut şi imposibil de acceptat, următoarea perioadă în plan asociativ pentru corespondentul semnului zodiacal Rac şi Gabriela Firea vremurile bune au apus. Reconfigurarea pe care Uranus, şi se cunoaşte foarte bine că aduce imprevizibilul, revolta şi rebeliunea în cazul unui nativ este principalul factor declanşator al popularităţii şi imaginii pe care cu greu o mai poate redobândi în cazul de faţă Rac, Gabriela Firea.

Astrologul Ioan Burculeţ, despre destinul primarului general! Declinul a început cu scandalul de pe stadion de la premierea Simonei Halep


O etapă, şi perioada dificilă care trebuia să îi aducă o configurare a propriilor manifestări şi evoluţii din luna Iunie a.c. dar care din păcate nu a fost bine gestionat. Nu întâmplător imaginea pătată din acea perioadă şi discursul de pe stadion aveau să îi aducă un traseu existenţial dificil ca formă de afirmare şi toate acestea independente de voinţa şi obiectivele ei!

Axa Nodurilor Lunare a declanşat toată această situaţie pe care ea ca nativ o traversează în momentul prezent şi era o etapă pe care trebuia să o gestioneze şi să o coordoneze cu înţelepciune, discreţie şi multă diplomaţie”, susţine specialistul Ioan Burculeţ. Mai multe previziuni ale acestuia puteţi afla pe blogul său, Constelaţia Destinului
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţie de preşedinte interimar la PSD Bucureşti - Codrin Ştefănescu a propus sancţionarea Primarului General

Bunicul de 96 de ani al Gabrielei Firea îşi aşteaptă celebra nepoată în vizită! ”N-a mai trecut de mult, dar la câtă treabă are, ce să-i faci?!" Gheorghe Rotaru este cel...

Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIV

Mâine, se deschid uși pentru Scorpioni, Săgetători și alte 4 zodii. Vezi ce oportunități primiți

GEORGE SIMION, reținut de POLIȚIE! Informația momentului în România! S-a întâmplat în miez de noapte

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Teo Trandafir ajunge la Tribunal. Ce s-a întâmplat cu vedeta 

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies