Astrologul Ioan Burculeț, despre soarta lui Liviu Dragnea: ”Se schimbă lucrurile” EXCLUSIV

Soarta liderului PSD, Liviu Dragnea, va fi decisă în următoarea perioadă. Chiar dacă judecătorii au dat ieri o amânare, astrologul Ioan Burculeț crede că acesta ”nu va scăpa de condamnare”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Luni, a fost o zi dificilă pentru Liviu Dragnea, care a fost judecat la Înalta Curte în dosarul ”angajărilor fictive”. Liderul PSD și-a susținut nevinovăția și a declarat că dosarul său este unul politic. Dragnea a obținut o nouă amânare, următorul termen fiind stabilit pe 20 mai.

Deși, acum, decizia a fost amânată, specialistul în astrologie Ioan Burculeț prevede că următoarea perioadă nu va fi una bună pentru politicienii noști în general și nici pentru Liviu Dragnea.

Citeste si: Liviu Dragnea, huiduit la ieșirea de la proces! Ce au hotărât judecătorii

Citeste si: Fiica lui Liviu Dragnea s-a mutat în SUA cu iubitul? Alex Mațaev locuiește de un an la Los Angeles și se pozează cu Alexandra

Citeste si: Specialistul în astrologie, Ioan Burculeț, a prevăzut problema de sănătate a fostului premier? Incredibil, ce previziuni are în continuare pentru Mihai Tudose

 

”Va fi o săptămână a arestărilor, a bulversărilor, între suspendarea președintelui sau schimbările din Guvern care vor veni. Amenințările din plan internațional la adresa țării noastre și alte elemente! Luna Plină își intră în rol! Până una alta avem parte de mascarada, ambiguitate și prosteală pe față. Prea mult fum fără foc! Așa se traduce începutul săptămânii. Problemele vor fi altele. Va fi o săptămână a confirmărilor”, arată previziunea lui Ioan Burculeț.

Astrologul Ioan Burculeț, despre Liviu Dragnea, al cărui proces a fost amânat

Specialistul în astrologie face o previziune și despre soarta lui Liviu Dragnea. ”Amânare, ulterior condamnare și se termină procesul în cele din urmă după 20 mai. Ce nu știe domnul Dragnea este că, din vară se schimbă lucrurile în ecuația dânsului din punct de vedere astrologic și ori fuge din țară... ori... sunt ecuații și mai extreme. E doar o chestiune de timp…”, a precizat Ioan Burculeț, specialist în astrologie. 

Cine este specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Licențiat în psihologie, medium și astrolog, specializat în România și Marea Britanie, Ioan Burculeț a uimit prin previziunile sale de multe ori, dacă ne gândim la cutremurele din Italia, la accidentările în masa sau atentatele teroriste.  A devenit cunoscut în România în perioada alegerilor prezidențiale din anul 2014, când a spus că opoziția de la vremea respectivă va caștiga. El a prezis ascensiunea lui Klaus Iohannis.

Ultimul caz în care Ioan Burculeț a fost implicat a fost cel al lui Tudor Niream, un adolescent din Zalău dispărut de acasă. Specialistul în astrologie și medium a semnalat că băiatul era din păcate ”pe fundul unui lac”. Așa a și fost găsit câteva săptămâni mai târziu.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: