Atac armat! Cel puţin 11 persoane au fost împuşcate după ce două persoane au dechis focul la o petrecere

Un atac armat a avut loc în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Atac armat în urmă cu câteva ore. Au fost clipe de coşmar sâmbătă noapte lângă Parcul Brooklyn din New York!

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 11 au fost rănite, unele în mod grav, după ce două persoane au deschis focul a o petrecere, anunţă New York Post.

În timp ce mai multe persoane plecau de la o petrecere anuală din Brooklyn, doi bărbați au deschis focul în jurul orei lacale 23.00.

Citeste si: Anamaria Prodan e duşman de moarte cu Victor Piţurcă, dar e prietenă la cataramă cu fiul acestuia! Pe primul l-a făcut "Barbugiu", iar lui Alex îi spune că îl iubeşte!

Citeste si: Una dintre profesoarele Alexandrei Măceșanu a făcut naveta cu Gheorghe Dincă. „Mi-a fost frică și nu m-am mai dus”

Citeste si: Poezia cutremurătoare făcută de un jandarm după cazul oribil de la Caracal! ”Pe criminal vă rog, nu-l pedepsiți”

În urma atacului neașteptat, un bărbat în vârstă de 38 de ani a murit pe loc, iar alte 11 persoane au fost rănite.

Mii de oameni erau la petrecere

Mii de oameni se aflau la petrecerea „Old Timers Day”. 

Nu am auzit niciodată ca 12 persoane să fie împușcate într-un eveniment. Este una dintre cele mai crunte atacuri e care le-a văzut”., a declarat un investigator despre acest atac.

Răniții au fost duși la spitalul Brookdale din apropiere și la Spitalul Județean Kings. La miezul nopții, detectivii au găsit o armă de foc abandonată.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate