Atac armat în această dimineață! Daniil și-a împușcat mortal colegul de clasă și a rănit grav alți trei, înainte de a se sinucide! Tragedia a avut loc în aceată dimineață

În această dimineață a avut loc un atac armat sângeros în Rusia. Un student și-a împuscat colegii de clasă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

armat sângeros în Rusia


In articol:

Daniil Zasorin, un student în vârstă de 19 ani din Rusia, a ucis un coleg de clasă și apoi s-a sinucis. Tânărul a venit cu o armă și a deschis focul asupra celor din încăpere, după ce o profesoară l-a dat afară de la curs.

Patru persoane au fost rănite în timpul atacului. Unul dintre elevi a murit în drum spre spital, iar ceilalți sunt grav răniti. Un polițist de la Rutieră a fost cel care a descoperit grozăvia, după ce a auzit din stradă zgomote de împușcături. Omul legii a încercat să-l ărindă pe agresor, care era și el rănit, dar elevul s-a sinucis pe loc, înainte de a putea fi tras la răspundere pentru faptele lui, relatează Daily Mail.

Citeste si: Descoperire drăgălașă în lumea animalelor! El este Narwhal, cățelușul cu două codițe care a uimit internetul: „Este o magie!”

Citeste si: Adelina Pestrițu i-a făcut o surpriză sexy soțului de ziua lui de naștere și s-a pozat pe Instagram: „Cred că a făcut infarct”

Citeste si: Cătălin Botezatu a decis cui va rămâne toată averea lui: „Copiii mei nu sunt în stare să ducă mai departe numele meu”

armat sângeros în Rusia

Daniil a făcut o criză după ce profesoara l-a dat afară

Martorii au povestit că profesoara l-a dat afară din clasă pe Daniil, după ce a deranjat ora de curs în mai multe rânduri. A plecat furios și s-a întors cu o armă.

Atacurile armate sunt destul de rare în Rusia, acolo unde este foarte greu să cumperi arme de foc. Se pare că Daniil a fost inspirat de atacul armat din Statele Unite din 1999.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate