Stiri

Atac armat la un festival muzical din Londra! Patru persoane injunghiate

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Atac armat la un festival muzical din Londra! Patru persoane injunghiate
 
Patru persoane au fost injunghiate la un festival muzical din Anglia. Ambulanta a fost chemata de urgenta pentru a transporta la spital doi barbati.
 
Victimele aveau 22, respectiv 26 de ani. Un al treilea barbat a ajuns ulterior la spital dupa ce a fost injunghiat. A patra victima a primit ingrijiri la fata locului, in incinta festivalului. Zeci de oameni au fost prezenti la Hainault Country Forest pentru festivalul Garage Nation de ieri.
 
 
„Tocmai am vazut cum cineva a fost injunghiat in fata mea la Garage Nation. Nu am mai vazut niciodata asa ceva. De ce fac oamenii asta? A fost cel mai infricosator lucru pe care l-am vazut vreodata. A fost injunghiat atat de adanc incat ii puteam vedea in rana”, sustine Mel Dee, martor la incident.
 
Politia nu a facut nicio arestare si inca il cauta pe vinovat. Ancheta este in desfasurare, informeaza antena3.
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune