Stiri

Atac devastator al lui Mihai Sturzu la adresa fostului sau sef: "Am spus si in interiorul PSD ca Liviu Dragnea va distruge partidul!"

Mihai Sturzu s-a retras din politica in 2016, dar nu si de comentarii din acest domeniu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Atac devastator al lui Mihai Sturzu la adresa fostului sau sef: "Am spus si in interiorul PSD ca Liviu Dragnea va distruge partidul!"icon photo
Membru fondator al trupei HI-Q, Mihai Sturzu a cochetat ani buni cu politica. Asa se face ca Sturzu a fost presedinte al Tineretului Social Democrat, iar intre 2012 si 2016 a fost membru al Camerei Deputatilor.
Atac devastator al lui Mihai Sturzu la adresa fostului sau sef: "Am spus si in interiorul PSD ca Liviu Dragnea va distruge partidul!"
Sturzu a parasit insa scena politica, dar a ramas atent la ce se mai intampla in PSD, partidul condus de Liviu Dragnea. "Ştiţi foarte bine ce „prietenie” mă leagă de Dragnea. Am fost primul care i-a cerut demisia, am spus şi în interiorul PSD că Liviu Dragnea va distruge partidul. Din păcate, majoritatea tace şi înghite... nu ştiu ce îi leagă pe multi PSD-işti de Dragnea sau cum îi controlează. Nu e treaba mea. E doar spaima lor. Ce ştiu sigur, însă, este că ce se întamplă cu PSD nu îi afecteaza doar pe PSD-isti, ci afectează întreaga ţară, atât timp cât PSD este cel mai mare partid şi, în plus, guvernează”, a postat Sturzu.

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune