Atac dur al Marianei de la Exatlon la adresa lui Beatrice Olaru. "Ar fi trebuit să-i dea trofeul lui Alin. El îl merita" Vezi ce a mai spus "războinica" EXCLUSIV

Atac dur al Marianei de la Exatlon la adresa lui Beatrice Olaru. Vezi ce a spus maratonista.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

fara descriere

De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a renunţat pentru că nu mai avea suficient timp pentru concursurile la care voia să participe

Întrebată ce işi mai doreşte în viitorul apropiat, sportiva ne-a mărturisit că visează să fie cooptată la "Exatlon, All Stars", în cazul în care va exista un astfel de proiect.

Atac dur al Marianei de la Exatlon la adresa lui Beatrice Olaru. "Alin a învăţat-o să înoate"

În altă ordine de idei, sportiva ne-a declarat că nu a pierdut nici măcar un minut din ultimele zile ale sezonului al doilea al Exatlon-ului. Mariana a fost convinsă că marele câştigător al competiţiei va fi războinicul Alin.

fara descriere

Intrebată ce ar fi făcut ea în locul lui Beatrice dacă ar fi fost atacată din toate părţile, maratonista a spus că ar fi procedat cu totul altfel decat a făcut-o tânăra în finală.

"Betty ar fi trebuit să-i ofere trofeul lui Alin pentru tot ceea ce a făcut pentru ea în competiţie. Să nu uităm că Alin a învăţat-o să înoate, i-a dat sfaturi foarte bune şi a ajutat întreaga echipă. Băiatul ăsta a intrat şi cu glezna umflată şi dureri crâncene ca să aducă puncte. El nu ar fi acceptat niciodată trofeul de la Betty, chiar daca îl merită, că e mândru. Beatrice ar fi trebuit totuşi să încerce să i-l dea şi nu ar mai fi fost atacată de toată lumea. Părerea mea.", a spus Mariana.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate