Atac dur între Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul, draga mea!”

Roxana Nemeș a criticat limbajul pe care l-a folosit Cristina Șișcanu, deși pretinde că este ”o doamnă” la ”Bravo, ai stil!”.

Cristina Șișcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, a început încă din culise să o atace pe Roxana Nemeș
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Cristina Șișcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, a început încă din culise să o atace pe Roxana Nemeș, la ”Bravo, ai stil”. Vedeta a fost deranjată de faptul că i-a fost ocupat locul într-un dulap. Însă, conflictul ar fi început, de fapt, mult mai devreme. 

”Eu stau într-un dulap de 1.000 de ani și a venit domnișoara Roxana Nemeș și și-a pus hainele aici! Eu tot timpul mi-am pus hainele acolo, în dulap! Eu pot să stau și pe canapea, nu este o problemă! Uite, îmi pun hainele pe canapea! Aveți o problemă dacă îmi pun lucrurile pe canapea? Nu. Așa-i?! Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect! Te porți foarte urât, fără motiv și ești foarte agresivă la adresa mea, fără motiv! Care a fost problema legată de mine? Pentru că tu ai început să mă ataci! Din acest moment, te rog frumos să nu mai discuți cu mine! Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul, draga mea!” a spus Cristina Șișcanu.( Citește și:   Acuzații incendiare în platoul Bravo! Ai Stil Celebrities: Andreea Tonciu lansează un atac dur la adresa Roxanei Nemeș

Oana Radu și Andreea Tonciu au apărat-o pe Cristina Șișcanu

Oana Radu a precizat că Roxana Nemeș a venit în emisiune cu o replică a unui model de geantă de firmă, dar spune despre celelalte participante că nu au bani.

Roxana spune despre noi că nu avem bani, dar ea a venit cu geantă fake în emisiune!”, a spus Oana Radu. 

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

“Suntem niște sărace! Hai, lasă-ne pe noi, așa sărace! Noi vrem să îți dăm valoare, Roxana, și nu știm cum să îți luăm banii!”, a mai adăugat Andreea Tonciu.

121007574-3387116681357349-5116375153006712727-o.jpg

De asemenea, Roxana Nemeș a criticat limbajul pe care l-a folosit Cristina Șișcanu, deși pretinde că este ”o doamnă”, la ”Bravo,ai Stil!

Nu suport ipocrizia, Cristina! Te dai o doamnă, iartă-mă că îți spun, și tu, de fapt, vorbești foarte urât, când nu mai poți și ești provocată! Eu nu vorbesc în limbajul ăsta și este prea mult pentru mine!”, a spus Roxana Nemeș.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Părinții lui Mario Fresh îl urmează întocmai pe artist, atunci când vine vorba de tatuaje: ”Ați făcut o treabă foarte bună”

Luca a venit pe lume, după multe rugăciuni ale părinților. Copilul, născut prematur, suferă de o boală cumplită

Ucisă cu sălbăticie de propriul părinte. O copilă de doar 10 luni, batjocorită și omorâtă cu sânge rece de tatăl ei

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies