Vedete

Atac dur la adresa lui Brigitte Sfat! "Sa o lase Dumnezeu sa se duca in iad!"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Atac dur la adresa lui Brigitte Sfat! "Sa o lase Dumnezeu sa se duca in iad!"icon photo

Brigitte Sfat a ajuns din nou pe mainile medicilor, dupa ce a facut o cadere nervoasa, in urma scandalurilor amoroase din presa care au aparut despre ea.


Sotia lui Ilie Nastase pare sa nu mai aiba parte de liniste in ultima perioada, iar pe langa probleme, Brigitte se confrunta si cu critici.

Dana Roba a acuzat-o pe sotia lui Ilie Nastase ca ii face de ras "familia penticostala"."Brigitte să nu mai lase sms pe Facebook că vai îi este rău şi nu mai poate. Nu ne interesează ce i se întâmplă şi ce stres are ea după ce şi-a bătut joc de Dumnezeu atâţia ani cu curviile ei, acum urmează rândul lui Dumnezeu să o lase să se ducă în iad. Nu am nimic personal cu ea, dar mor de nervi când o femeie care trăieşte în curvie spune că are Duhul Sfânt şi că îl are pe Dumnezeu în ea.

Îi transmit pe această cale că Dumnezeu nu se lasă batjocorit de un om ca ea şi că îi va ieşi cât de curând în faţă. Ăsta e mulţamul că anul trecut Dumnezeu te-a salvat de la moarte când ai fost operată la Viena? Aşa merită Dumnezeu, să îl faci de ruşine?

Îmi pare rău că-mi faci familia penticostală de ruşine (biserica). Acum trei ani ai intrat în legătură directă la o emisiune să îmi spui tu mie cât de pocăită eşti. Ţin să te anunţ că ştiu Biblia din scoarţă în scoarţă… nu aş avea nevoie de un sfătuitor ca tine", a spus Dana Roba, potrivit Cancan.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune