Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, de primăvară, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

Oana Roman, atacată dur! Uite ce a comentat o femeie la o poză chiar frumoasă a vedetei!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Oana Roman face parte din categoria vedetelor care le răspund fanilor chiar şi la întrebările incomode. Vedeta comunică foarte bine cu admiratorii ei de pe reţelele de socializare, dar câteodată unele remarci o deranjează atât de tare încât nu se poate abţine să nu dea o replică pe măsura "săgeţii".

Citeste si: Oana Roman s-a împăcat cu soţul! Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată şi au plecat în vacanţă! Uite ce mijloc de transport au ales de dragul Isabelei! FOTO!

De curând, fosta prezentatoare tv a postat o poză care o înfăţişează afară, la terasă, pe o vreme foarte frumoasă.

fara descriere

Oana Roman, atacată dur! "Ce încărcată îţi este faţa cu fond de ten!"

"Azi biroul meu este la soare. În sfârşit putem ieşi la terasă", este statusul care a însoţit imaginea. Ei bine, printre zeci de mesaje legate de mult aşteptata primăvară, protagonista noastră a primit şi unul acid referitor la...fondul ei de ten.

Citeste si: Momentul adevărului! De câţi bani are Oana Roman nevoie, lunar, doar pentru plata facturilor? Suma e uriaşă! "Toate astea mă costă..."

fara descriere

"Ce încărcată îţi este faţa cu fond de ten. Arată foarte urât", este comentariul maliţios al unei femei.

Oana a răspuns după câteva minute, vizibil şi justificabil, iritată.

"E foarte tare dacă tu ai reuşit să identifici aşa ceva într-o poză cu un soare orbitor care schimbă complet lumina. Dar dacă simţi tu nevoia să verşi o răutate şi asta te ajută să te simţi mai bine, e ok. Zi frumoasă şi senină, cu fond de ten sau fără!", a scris vedeta pe instagram.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate