ATAC DUR! Tatal lui Teo ii desfiinteaza pe apropiatii vedetei! "Iosef  e un taur tamp, cu interese ascunse, iar cativa dintre prietenii fiicei mele sunt niste lipitori!"

Ion Uta lanseaza un atac dur la adresa celor pe care-i banuieste ca ar profita financiar de relatia cu Teo Trandafir. Fara menajamente, medicul ii numeste "lipitori" pe unii apropiati ai vedetei si nu-l iarta nici pe Constantin Iosef despre care afirma ca seamana cu un "taur tamp".

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereConstantin Iosef a dat ieri o declaratie in presa prin care a dezmintit tot ce a afirmat fostul sau socru despre el. "Publicitatea făcută în jurul meu nu o doresc nimănui, trebuie să fii nebun să vrei asta. Am fost stăpân pe picioarele mele de la 21 de ani, când am părăsit România şi asta nu se va schimba acum. Am trăit din rugby şi am muncit, nu am avut cele mai onorabile munci sau salarii impresionante, dar am avut cât mi-a trebuit şi, cel mai important lucru, nu am depins de nimeni" a spus fostul sot al lui Teo Trandafir dupa ce tatal vedetei, Ion Uta, l-a acuzat ca ar fi vrut doar banii fiicei lui si ca nu ar fi altceva decat un vanator de zestre.

Astazi, prin intermediul Wowbiz.ro, doctorul Uta lanseaza un nou atac dur la adresa fostului ginere, pe care-l compara cu un "taur tamp". "Imi mentin toate declaratiile date despre Iosef Constantin. Si dupa fata iti dai seama ca nu e un om bine intentionat, ca are interese ascunse... Seamana cu un taur, dar nu unul comunal, ci unul... tamp! Eu i-am sugerat fiicei mele indirect, cum am putut, ca Iosef e o primejdie. N-a fost in regula nici tambalaul pe care l-au facut cu nunta! Un spectacol dezagreabil! A orbit-o pasiunea pentru omul ala. Va spun eu, barbat trecut prin viata, cu experienta! Nu uitati ca m-a lasat nevasta din cauza preacurviei! Fiica mea s-a aruncat ca o curca-n gard in aceasta casnicie."

fara descriereIn continuare, medicul desfiinteaza si o parte din apropiatii fostei prezentatoare tv, despre care sustine ca ar profita de relatia cu aceasta. "Sunt multi care stau lipitori pe langa ea. Unii apropiati de-ai ei profita de ea si traiesc foarte bine din ce are ea si e pacat. Fata mea a muncit pentru tot ce a obtinut, inclusiv pentru iubirea si respectul unei tari intregi. E mai mult decat generoasa. E proasta, ca mine. Noi asa suntem, dam tot ce avem. Oricum sper ca macar Iosef sa fie eliminat complet din viata ei", a mai zis Ion Uta.

fara descriereIntrebat de reporterii Wowbiz.ro daca petrece Revelionul cu fiica lui, dupa ce s-a spus ca s-ar fi impacat cu aceasta, Uta a negat vehement. "Nici vorba! Cum sa fac asta? Relatiile sunt inca reci intre noi, dar eu sper sa-mi dea un telefon odata cu trecerea in noul an. Si daca nu, eu o iubesc oricum, chiar si fara voia ei", a conchis tatal lui Teo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate