Atac în stil mafiot? Imagini cu autoturismul de lux, incendiat într-o localitate din Teleorman

Un autoturism de lux a fots incendiat în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, în localitatea Frăsinet, județul Teleroman. Paguba a depășit pragul de 70.000 de lei

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Un autoturism de lux a fots incendiat în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, în localitatea Frăsinet, județul Teleroman.
Paguba a depășit pragul de 70.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, pompierii au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism de lux.

„Sosiţi la faţa locului cu o autospeciala de lucru cu apă şi spumă, militarii au constatat faptul că focul se manifesta generalizat, la întregul autoturism. După aproximativ 50 de minute, incendiul a fost stins în limitele găsite, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 70000 de lei”, a spus Dragomir, potrivit Mediafax.
Oamenii din zonă vorbesc și despre un posibil atac mafiot, însă deocamdată nu se știu mai multe informații despre această ipoteză.
Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, s-a folosit cu bună intenție o sursă de aprindere de către o persoană necunoscută.

Foto: Total Impact

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: