Stiri

Atac într-un mare oraş al lumii! Un bărbat a incendiat o maşină şi a înjunghiat pietoni

Un atac a avut loc în Melbourne, unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii. Atacatorul a fost arestat, după ce a înjunghiat mai multe persoane într-o zonă centrală a oraşului.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Oamenii legii au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului pentru stingerea unei maşini care luase foc. Când au ajuns acolo au descoperit că bărbatul care incendiase maşina a atacat şi pietoni.

Două persoane au fost rănite, iar o alta a murit, în urma atacului cu cuţitul. Atacatorul s-a luptat cu poliţiştii, după ce aceştia au intervenit. El a fost împuşcat în zona pieptului şi dus apoi la spital. Autorităţile nu tratează incidentul ca un atac terorist.

„Sunt mândră de felul în care comunitatea a reacţionat, respectând indicaţiile poliţiei. Ştiu că mulţi dintre noi sunt afectaţi de teribilul eveniment şi e important ca în aceste vremuri să ne mobilizăm şi să fim uniţi”, a declarat primarul din Melbourne, Sally Capp.

Martorii au povestit că bărbatul a provocat intenţionat un accident cu maşina, după care a aruncat un obiect în interior, pentru a declanşa un incendiu.

„Poliţia a intervenit rapid în cazul unei maşini în flăcări. Când au coborât din maşină, au fost confruntaţi de un bărbat cu un cuţit care i-a atacat. În acelaşi timp, pietonii strigau că există şi alţi răniţi. Poliştii l-au împuşcat pe bărbat în zona pieptului, iar acum este în stare critică”, a declarat un reprezentant al poliţiei, Davil Clayton,  într-o conferinţă de presă. Acesta a precizat că autorităţile nu suspectează un atac terorist. „Ancheta e în desfăşurare, dar rămânem deschişi. În această etapă, nu par să existe indicii că ar fi un act terorist”, a adăugat el.

Sursă foto: Twitter, Agerpres

Galerie foto  Urmatorul articol