Stiri

Atac într-un mare oraş al lumii! Un bărbat a incendiat o maşină şi a înjunghiat pietoni

Un atac a avut loc în Melbourne, unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii. Atacatorul a fost arestat, după ce a înjunghiat mai multe persoane într-o zonă centrală a oraşului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Atac într-un mare oraş al lumii! Un bărbat a incendiat o maşină şi a înjunghiat pietoniicon photo

Oamenii legii au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului pentru stingerea unei maşini care luase foc. Când au ajuns acolo au descoperit că bărbatul care incendiase maşina a atacat şi pietoni.

Două persoane au fost rănite, iar o alta a murit, în urma atacului cu cuţitul. Atacatorul s-a luptat cu poliţiştii, după ce aceştia au intervenit. El a fost împuşcat în zona pieptului şi dus apoi la spital. Autorităţile nu tratează incidentul ca un atac terorist.

„Sunt mândră de felul în care comunitatea a reacţionat, respectând indicaţiile poliţiei. Ştiu că mulţi dintre noi sunt afectaţi de teribilul eveniment şi e important ca în aceste vremuri să ne mobilizăm şi să fim uniţi”, a declarat primarul din Melbourne, Sally Capp.

Martorii au povestit că bărbatul a provocat intenţionat un accident cu maşina, după care a aruncat un obiect în interior, pentru a declanşa un incendiu.

„Poliţia a intervenit rapid în cazul unei maşini în flăcări. Când au coborât din maşină, au fost confruntaţi de un bărbat cu un cuţit care i-a atacat. În acelaşi timp, pietonii strigau că există şi alţi răniţi. Poliştii l-au împuşcat pe bărbat în zona pieptului, iar acum este în stare critică”, a declarat un reprezentant al poliţiei, Davil Clayton,  într-o conferinţă de presă. Acesta a precizat că autorităţile nu suspectează un atac terorist. „Ancheta e în desfăşurare, dar rămânem deschişi. În această etapă, nu par să existe indicii că ar fi un act terorist”, a adăugat el.

Sursă foto: Twitter, Agerpres

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune