Atac mafiot, comandat de un consilier local din județul Timiș: „Te rog, să nu fii acolo când îl decapitez”

Emil Celău, consilier local din județul Timiș, se află în mijlocul unui scandal uriaș. Este acuzat că a cerut ca soțul iubitei lui să fie bătut măr.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Emil Celău, un consilier local din comuna Bethausen, județul Timiș, se află în mijlocul unui scandal uriaș. Bărbatul este acuzat că ar fi cerut ca rivalul lui în dragoste, Ștefan Beuca, să primească o bătaie soră cu moartea.

Totul a început atunci când Emil Celău a pus ochii pe soția lui Ștefan Beuca. După ce i-a făcut curte, femeia a cedat și s-a cuplat cu el. Povestea de dragoste nu a durat mult și ea s-a întors la soțul oficial, iar asta l-a făcut pe politician să își iasă din minți. A intrat peste el în casă și l-a bătut. Bărbatul înșelat a făcut plângere la Poliția din Lugoj și s-a deschis un dosar penal. Ancheta nu a înaintat, iar victima crede că motivul este chiar faptul că politicianul este o persoană influentă în zonă, relatează evz.ro.

„Anul trecut în luna ianuarie, i-am văzut în Lugoj, ţinându-se de mână. Ea a şi băgat actele de divorţ. Eu însă am început să îi filmez, moment în care acest individ s-a năpustit asupra mea şi m-a lovit cu pumnii şi picioarele, până am căzut jos. M-am ridicat cum am putut... eram plin de sânge”, a mai povestit Ștefan Beucă, conform sursadevest.ro.

fara descriere

Soția, complice cu amantul consilier local

Soția nu se putea hotărî între soț și amant și a continuat să oscileze între ei doi. La un moment dat s-a întors la Ștefan Beucă, dar mai târziu a complotat cu amantul pentru scoaterea lui din peisaj. Consilierul local chiar a vorbit cu doi bătăuși din zona și le-a foerit bani pentru a-l bate pe soțul iubitei lui. Ei, în schimb, au mers direct la Ștefan Beucă și i-au spus ce are de gând să facă rivalul lui.

„Are domnul vreo preferinţă? O mână ruptă sau o ureche tăiată?”, a fost întrebat Emil Celău. „Nu, dar... nişte coaste rupte, să nu-l mai văd un an de zile, pe drum", a răspuns consilierul.

Citeste si: Oamenii de știință sunt șocați! Descoperirea făcută în interiorul reactorului de la Cernobîl: ”Se hrănește cu radiații”

Implicată în atacul asupra soțului ei era și femeia indecisă. „Dacă tu eşti la Betheusen şi este şi Rusu în casă, pac, l-am decapitat și am plecat. Te rog, să nu fii acolo când îl decapitez, că poate la nervii aia se întâmplă ceva și cu tine”, i-a spus consilierul local Emil Celău iubitei lui.

“Nu este adevărat că i-am plătit pe cei doi. El i-a plătit, ca să primească înregistrările. Totul este o înscenare. Eu nu am plătit pe nimeni. Da... le-am spus celor doi să îl bată, dar am zis-o aşa... la nervi...”, a declarat Emil Celău, consilier local în comuna Bethausen.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate