Atac șocant într-un mare oraș din România! O mamă cu 4 copii, înjunghiată mortal de fostul iubit în gară! Motivul e halucinant: femeia l-ar fi sunat pe atacator în timp ce făcea sex cu un alt bărbat!

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Rădăuţi, este victima crimei şocante petrecută marţi după-amiază pe o bancă din zona Gării de Nord din Timişoara. Tânăra a fost ucisă de iubitul de care se despărţise recent.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Conform colegilor de la Opinia Timişoarei, femeia în vârstă de 30 de ani a fost atacată cu cuţitul de bărbatul de care se despărţise nu demult. Acesta i-a aplicat patru lovituri de cuţit, sub privirile şocate ale mai multor martori.

Cei doi aveau împreună un copil în vârstă de 2 ani. Conform colegilor de la Opinia Timişoarei, femeia originară din Rădăuţi avea în total patru copii, toţi fiind daţi în plasament, scrie Monitorul de Suceava.

Tânăra lucra ca femeie de serviciu la firma ce asigură curăţenia în vagoanele de tren. Se pare că şi fostul iubit lucrase tot la aceeaşi firmă, până nu demult. Cei doi se certaseră, iar femeia nu mai dorea să audă de el. Bărbatul nu a suportat despărţirea şi se pare că a acţionat turbat de furie, pentru că femeia avea o relaţie cu un alt bărbat din depou.

Bărbatul le-a declarat ziariştilor că femeia l-ar fi sunat pe telefon în timp ce făcea sex cu celălalt bărbat.

fara descriere

Autorul crimei a fost găsit miercuri dimineaţă de poliţiştii de la Transporturi Feroviare în timp ce se pregătea să plece cu trenul Timişoara-Iaşi. După toate probabilităţile şi bărbatul este din Moldova.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate