Atac teribil în trafic! Un șofer enervat la culme l-a luat la bătaie pe colegul lui după ce i-ar fi arătat semne obscene. Întregul moment a fost filmat

Un șofer britanic s-a enervat teribil în trafic după ce un altul i-ar fi arătat gesturi obscene.

Autor: A.B.G.

In articol:


Un șofer britanic s-a oprit în mijlocul drumului și l-a luat la bătaie pe un coleg de trafic pe motiv că i-ar fi arătat un semn obscen, conform The Sun.

Citeste si: Mama Luizei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal! ”În mașina lui Dincă era o persoană cunoscută”! Ce a auzit tatăl fetei în telefon în momentul în care aceasta s-a urcat în automobilul criminalului?

Citeste si: Accident teribil în Bistrița! Un polițist de 22 de ani a intrat într-un autobuz și a murit pe loc. Imagini șocante

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a mărturisit de ce nu a venit la înmormântarea lui Cornel Galeş: „Ce să caut? Mare foc ce aveam eu de Galeș. Ce vă mai place să fiţi falşi!”

Atac teribil în trafic! Un șofer enervat la culme l-a luat la bătaie pe colegul lui după ce i-ar fi arătat semne obscene. Întregul moment a fost filmat

Pe filmarea surprinsă de un alt participant la trafic se vede clar cum ambii șoferi se opresc din drum. Șoferul furios se duce spre mașina celuilalt și încearcă să îl scoată cu forța din ea. Pentru că nu a reușit, a tăbărât peste el cu pumnii și picioarele. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

„Aparent, victima lui i-a arătat semne obscene în timp ce se aflau la sensul giratoriu. Când l-a ajuns din urmă, nu ne-a venit să credem ce se întâmplă. Acesta a fost din punctul meu de vedere un atac neprovocat și susținut de un bărbat agresiv care crede că este deasupra legii.”, a declarat șoferul care a surprins întregul moment. 

O doamnă mai în vârstă încearcă să-l oprească, însă fără niciun rezultat. În acel moment, șoferul furios a început să se agite și mai tare și să le explice celor de față motivul furiei sale.

„Soția mea a fost singura care a intervenit și a încercat să oprească atacul. În trafic au fost mulți șoferi care au încetinit mașina ca să privească întreaga scenă și apoi să își continue drumul.”, a mai declarat același martor al atacului. 

Polițiștii au declarat că a fost unul dintre cele mai tulburătoare atacuri de pe șosea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies