Atacata de Ovidiu Dananae, impresara Anamaria Prodan riposteaza: “L-am dus de la Craiova la Tom Tomsk! Nu a vrut sa stea, dar a luat bani cat pentru o viata”

Atacata la Sport.ro de fostul international Ovidiu Dananae, care o acuza ca l-a lasat de izbeliste la Steaua, impresara Anamaria Prodan ii da o replica acida fotbalistului pe care l-a reprezentat in ultimii ani. Atacata la Sport.ro de fostul international Ovidiu Dananae, care o acuza ca l-a lasat de izbeliste la Steaua, impresara Anamaria Prodan ii da o relica acida fotbalistului pe care l-a reprezentat in ultimii ani. Atacata la Sport.ro de fostul international Ovidiu Dananae, care o acuza ca l-a lasat de izbeliste la Steaua, impresara Anamaria Prodan ii da o relica acida fotbalistului pe care l-a reprezentat in ultimii ani.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereScandal in lumea fotbalului! Ovidiu Dananae i-a aruncat manusa Prodancei, fosta sa impresara, pe care o acuza ca nu s-a mai interesat de soarta lui dupa ce l-a adus la Steaua! " Anamaria Prodan mi-a dat cu piciorul in fund atunci cand am semnat cu Steaua. M-a lasat balta. Am fost printre putinii care i-am sustinut pe ea si pe Laurentiu Reghecampf atunci cand au venit la Craiova. De aici a plecat totul. Nu inteleg de ce a facut asa ceva. Nici macar nu imi raspund in presa, chiar daca eu zic ceva de ei. Asta pentru ca nu au ce sa imi spuna, nu le-am gresit cu nimic. Perioada petrecuta la Steaua si oamenii cu care am lucrat acolo mi-au sifonat imaginea", a spus Ovidiu Dananae pentru Sport.ro.

fara descriereIn replica, aflata in America, impresara are si ea ceva de spus la adresa fostului international, pe care sustine ca l-a ajutat enorm in cariera, dar nu poate sa joace si fotbal in locul lui. “Ce sa-i fac eu! L-am dus de la Craiova la gruparea ruseasca Tom Tomsk! Nu a vrut sa stea, dar a luat bani cat pentru o viata! Dupa, l-am adus la Steaua, insa eu nu pot sa joc in locul nimanui. Consider ca este un mare fundas dreapta, dar…nu pot decide eu pentru patroni si antrenori daca-l baga sau nu. Ii urez cariera indelungata. Daca pot sa-l ajut, o voi face, daca nu, e plina lumea de manageri”, a declarat Prodanca pentru WOWbiz.ro.

Ovidiu Dananae, care are 4 selectii la echipa nationala, a jucat doar 7 meciuri pentru Steaua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate