Atacatoarea Mirelei Vaida e în libertate. Prezentatoarea a primit vestea înainte să intre în direct: „E văzută pe aici”

Atacatoarea Mirelei Vaida este din nou în libertate.

Autor: Alis Pop

In articol:

După o vacanță petrecută peste hotare, începând de astăzi, 29 august, Mirela Vaida a revenit pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii pe care o prezintă de mult timp.  

Vedeta abia aștepta întâlnirea cu telespectatorii, însă odată ajunsă pe platoul de filmare fericirea reînceperii proiectului TV i-a fost umbrită.

Citeste si: Cum arată casa Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV deține un mic paradis verde în curte: "Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea"

Mirela Vaida

Atacatoarea Mirelei Vaida e în libertate

[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Mirela Vaida, speriată de faptul că Antoanela se află în libertate

În prima ediție a emisiunii, prezentatoarea a mărturisit că nici bine nu a pășit în platoul de televiziune că portarul a și avertizat-o.

Conform spuselor sale, femeia care în urmă cu un an a atacat-o cu un bolovan chiar în direct și care în urmă cu puțin timp i-a distrus mașina tot cu pietre, acum este iar liberă pe străzi.

În consecință, spune Vaida, omul de la pază a sfătuit-o să își caute un alt loc de parcare pentru a nu mai fi iar păgubită.

Însă, ea precizează că nu doar pagubele materiale o îngrijorează, ci și pericolul la care este acum expusă.

Prezentatoarea se arată nedumerită în fața deciziei autorităților și spune că se teme pentru viața ei și a celor dragi.

Citeste si: Afecțiunea cu care se confruntă Mirela Vaida. I-a cauzat probleme și în trecut: "Nu am să mă operez, eu am mai avut în urmă cu cinci ani"

Acum că Antoanela e liberă și dă iar târcoale platoului de filmare, Mirela Vaida se vede pusă în ipostaza de a avea mereu pe cineva alături de ea, care să îi sară în apărare sau măcar să aibă ea o atenție sporită non stop. 

”În momentul in care am venit azi la muncă am primit informația de la domnul portar că Antoanela e liberă, e văzută pe aici. M-a rugat domnul, dacă se poate, să-mi parchez mașina în altă parte ca să nu mi-o spargă din nou. Ea a fost eliberată de instanță ca și cum s-a vindecat, iar dacă e vindecată, e liberă să facă ce vrea, se presupune că nu va mai veni, așa cum s-a mai presupus o dată, în urmă cu un an, că nu va mai veni și totuși s-a întors. Problema nu e la ea, problema e să am eu tot timpul niște ochi la spate și să mă uit bine de zece ori când ies de pe poarta serviciului, când plec, când ies cu copiii, când îmi parchez mașina...”, a anunțat Mirela Vaida, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce a dat Mirela Vaida litoralul românesc pe Egipt. Prezentatoarea a plecat împreună cu familia în concediu

Mirela Vaida, vacanță romantică alături de soțul său într-un loc de poveste! Prezentatoarea TV este fascinată: „Wow! Rai!”

Mirela Vaida, escapadă romantică alături de soțul său! Ce destinație de vis a ales prezentatoarea TV: „Am venit acasă doar cât să lăsăm copiii”

De ce lucru este obsedată Delia Matache? Totul se trage din copilăria artistei: ,,Și așa m-am traumatizat”

Anunţul nopţii pentru toţi românii! Se schimbă complet BULETINELE DE IDENTITATE. Decizia e definitivă

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Modificări la Codul Rutier. Cum poate un șofer să-și redobândească permisul de conducere anulat

Mirela Vaida, escapadă romantică alături de soțul său! Ce destinație de vis a ales prezentatoarea TV: „Am venit acasă doar cât să lăsăm copiii”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies