Atacuri dure la Next Top Model! Uite ce acuzatii i se aduc Sanzianei, tanara care a crescut intr-un centru de plasament!

A socat cu o poveste de viata cutremuratoare. Mama ei a fost cercetata penal pentru crima, dovedindu-se apoi ca are probleme psihice, iar ea si fratele ei au ajuns intr-un centru de plasament.

Distribuie pe:

fara descriere

Desi a incercat sa-si tina ascuns trecutul, la un moment dat, Sanziana, concurenta la Next Top Model, s-a deschis fata de celelalte fete marturisindu-le ca primeste doar 84 de lei la trei luni. Povestea ei tulburatoare le-a impresionat profund, insa, de curand, lucrurile au luat o turnura neasteptata. Cateva dintre concurente sustin ca Sanziana minte in anumite privinte si s-au coalizat pentru a o demasca! Uite ce acuzatii ii aduc!

Lupta devine din ce in ce mai dura la Next Top Model, iar fetele se folosesc de toate armele. Sustinand ca rezultatele Sanzianei la capitolul modelling nu sunt foarte bune, o parte dintre ele au afirmat raspicat ca aceasta este favorizata in concurs, motivul fiind trecutul ei. Acuzatiile devin insa din ce in ce mai dure, una dintre fete marturisind ca in realitate Sanziana este foarte rea si ca ceea ce se vede in emisiune nu este ceea ce vad ele cand camerele de filmat se inchid. Mai mult, Sanziana ar minti in privinta banilor pe care ii are la dispozitie.

"Mi-am cumparat haine de 1 milion 500...putin, mi-am cumparat pantofi de 2 milioane, putin si aici... si am 84 de lei o data la trei luni si cumpar haine non stop cand am ocazia sa ma duc la mall. Ai impresia ca din aia 80 de lei tu nu mananci sa-ti cumperi haine cand ai tu chef? E o mimoza. Cand pleaca si camera de filmat spune "aici suntem intr-un concurs, fiecare pe cont propriu, nu ma intereseaza de celelalte" si in fata camerelor se plange ca vai, saraca de mine", spune Barbara.

"Bani are destui de cheltuit in mall, poate chiar mai multi decat mine cateodata. Am fost cu ea de mai multe ori si isi cumpara haine chiar si mai scumpe decat mine. Nu e chiar cum se victimizeaza ea de obicei ca primeste doar o data la trei luni bani, ca are 84 de lei, nu e asa. A spus ca nu mai tine legatura cu mama ei, dar ea vorbeste zilnic cu mama ei, cu bunicii si poate are mai multi bani decat avem noi. Sa nu minta, asta ma deranjeaza", a completat Lavinia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate