Atacuri la varful "politicii feminine" din Romania! Elena Basescu o ironizeaza pe Daciana Sarbu: "Mie imi permite silueta sa ocup un singur loc in avion, spre deosebire de ea!"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Disputa dintre parlamentarii Romaniei s-a mutat de curand si pe Twitter, acolo unde Elena Basescu a lansat un atac catre sotia premierului Victor Ponta.

Totul a plecat de la o intarziere de 45 de minute a zborului Bucuresti - Strasbourg generat de intarzierea Dacianei Sarbu la imbarcare. Oamenii din PDL au comentat ironic aceasta intarziere, iar Daciana Sarbu a contracarat prin a face o comparatie cu Elena Basescu care mereu si-ar rezerva cate trei locuri in avion pentru cursele in strainatate.

"Inteleg ca Daciana Ponta, surprinsa de presa ca a tinut un avion la sol 45 de min pt ca nu s-a trezit de dimineata, raspunde acuzandu-ma pe mine ca ocup 3 locuri in avion… Precizez doamna Ponta ca spre deosebire de dumneavoastra, mie imi permite silueta sa ocup un singur loc", a postat fiica presedintelui pe Twitter in aceasta dimineata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate