Vedete

Atat costa blugii ciudati de Ilie Nastase si care au fost laudati si de Gabriela Firea! Tu ai plati atat pentru o pereche de blugi?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Atat costa blugii ciudati de Ilie Nastase si care au fost laudati si de Gabriela Firea! Tu ai plati atat pentru o pereche de blugi?icon photo

Ilie Nastase a fost si el in centrul atentiei in culisele evenimentului de la Arena Nationala, in care Simona Halep urma sa isi prezinte trofeul de la Roland Garros, in fata romanilor.


La 72 de ani, fostul tenismen nu e strain de noile trenduri. Blugii pe care i-a purtat, mulati si cu imprimeuri in care apare semnul dolarului, cifra 78 si alte pictograme, sunt marca Philip Plein si pot fi achizitionati de pe site-ul designerului cu suma de 1650 de euro, potrivit click.


Pentru cei care vor sa ii achizitioneze de la reduceri, blugii se gasesc si la jumatate de pret, la suma de 990 de euro, o suma, in continuarea, la fel de mare, pentru romanul de rand.Gabriela Firea a fost prima care i-a remarcat blugii, in timp ce asteptau in culisele scenei.

"Dar ce blugi aveti, super! Va prinde, nu pe toata lumea prinde!", a spus Firea.

"Ma imbrac si eu mai tanar, poate, cine stie, se da una tanara la mine", a spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune