Atentat cu farduri la metrou! Pirotehnistii au venit sa dezamorseze rujuri si rimeluri pe peron la Universitate!

Cine a luat astazi metroul de la Universitate a avut parte de o sperietura pe cinste! O geanta uitata pe peron i-a dus pe calatori la gandul ca ar putea fi o bomba.

Distribuie pe:

fara descriereInformatia primita la 112 a fost una falsa. Coletul era de fapt o geanta de cosmetice lasata la Universitate, pe peronul metroului.

Autorităţile române au capturat doi terorişti aparţinând grupării Al Qaeda, care ar fi pregătit un atac în perioada sărbătorilor. "În contextul măsurilor întreprinse de autorităţile române competente în prevenirea şi combaterea terorismului, în cursul zilei de ieri (5 decembrie - n.r.), Curtea de Apel Bucureşti a declarat indezirabili doi cetăţeni străini pentru o perioadă de 15 ani. SRI în cooperare cu instituţiile din Sistemul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Terorismului (SNPCT) a întreprins măsuri complexe de documentare a unor activităţi pregătitoare pentru comiterea de acţiuni teroriste pe teritoriul României în perioada Sărbătorilor de iarnă de către o structură extremistă afiliată Al-Qaida", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate