Atentie! Daca esti la scoala sau la birou, nu da click pentru vizionare! Scene HOT in cel mai recent videoclip Akcent, "Lacrimi curg". In cateva ore a devenit nr 1 in topul descarcarilor

Adi Sina a lansat, in urma cu doua zile, videoclipul piesei trupei Akcent "Lacrimi curg". Clipul a doborat in cateva ore pronosticul estimat de cei care l-au realizat.

Distribuie pe:

Scene de sex, sani dezgoliti, secvente surprinse in timpul preludiului si a presupusul act sexual, o fata si doi barbati. Acestea sunt "elementele" folosite de Adi Sina si trupa Akcent in cel mai recent videoclipul al lor "Lacrimi curg". fara descriereAdi Sina continua proiectul Akcent!Asteptat ca painea calda de catre fani, acesta fiind primul clip realizat de Adi Sina si Akcent in noua formula, fara Sorin Brotnei si Mihai Gruia, videoclipul a reusit sa doboare un record si sa ajunga in doar 5 ore de la lansare nr 1 pe iTunes, topul download-arilor. fara descriereClipul e plin de scene tandre, de dragoste fara descrierefara descriereClipul a ajuns pe locul 1 pe iTunes"E un proiect la care au muncit foarte multi oameni, partea de audio si video: colegul meu de studio: Joco, Sandra N , Bogdan Paun (regie), Alexandru Muresan (imagine), Catalin Alionte, Catalin Muraru, Ioana Gomoi, Edi Enache, Simona Dimitrascu, Ackym, casa de discuri Roton si toata gasca de la Premium Artist", a tinut sa mentioneaza Adi Sina, liderul trupei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate