Atentie, fetelor! Guess Who e singur! Rapper-ul s-a despartit de iubita sa!

Laurentiu Mocanu, pe numele lui de scena Guess Who, a devenit, in scurt timp, unul dintre cei mai iubiti rapperi din Romania, iar fanii s-au inmultit considerabil de la piesa la piesa. Ei bine, admiratoarele sale au motive de bucurie. El e din nou singur! Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca tocmai s-a despartit de iubita...

Distribuie pe:

fara descriereDin pacate pentru el sau din fericire pentru fanele pe care le are, succesul a avut efecte in viata personala a lui Guess Who. Iubita sa Andreea nu a vrut sa mai continue relatia cu rapperul si, dupa trei ani de iubire, a hotarat sa-i spuna “adio”.

fara descriereAndreea nu este nici ea departe de lumea scenei. Frumoasa femeie este una dintre dansatoarele trupei “Fly Project” si o persoana cu mare lipici la barbati. Cu toate acestea, ea i-a fost fidela ani la rand lui Guess Who si doar distanta a determinat-o sa renunte la el si, probabil, lipsa de comunicare. “S-au iubit mult, dar asta e viata, nu intotdeauna povestile de dragoste se termina frumos. Am inteles ca s-au despartit amiabil si chiar au ramas prieteni”, a declarat o prietena a fetei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate