Atentie, imagini socante! Serban  Ionescu, extrem de slab si cu semne suspecte pe fata in sicriu

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Serban Ionescu a fost depus inca de aseara la biserica Batistei din Capitala. ##VIDEO3781##

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierePana acum cosciugul nu a fost deschis decat cateva ore pentru familia care a stat alaturi de el pana noaptea tarziu. In urma cu cateva minute, sicriul a fost deschis si reporterii WOWbiz.ro au reusit sa surprinda chipul transformat al actorului.

Acesta avea o batista alba pe frunte si numeroase semne suspecte pe fata. Boala crunta de care suferea si-a pus amprenta pe trupul sotului Magdei Catone. Acesta slabise ingrozitor de mult si era aproape de nerecunoscut. Chiar si asa, mustata, care l-a facut sa fie un barbat cuceritor odata, a pastrat-o pana in momentul in care s-a stins din viata. Maestrul tinea pe piept icoana pe care sotia sa i-a adus-o ieri la biserica unde a fost depus.

##VIDEO3795##

Magda Catone a ajuns si ea la biserica in jurul orei 14:00. Ea nu a discutat cu nimeni si a intrat direct in lacasul de cult pentru a fi alaturi de sotul ei cat mai mult timp posibil. Femeia care a avut grija de actor in toata perioada in care acesta a fost bolnav a stat la biserica inca de dimineata, iar mama maestrului a ajuns la fiul ei in jurul orei 13:00. La ora 17:00 sicriul va ajunge in foaierul Teatrului National.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate