Atenționare din partea seismologilor! Un cutremur mare urmează să vină

O nouă atenționare din partea seismologilor. Un cutremur mare urmează să vină.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Seismologii trag un semnal de alarmă. Există posibilitatea ca în viitor un cutremur mare să se producă în Europa.

Bilanțul seismului din 17 august 1999: peste 18.300 de morți, 50.000 de persoane fiind rănite și alte 285.000 rămânând fara niciun adapost, amintește ziare.com.

Citeste si: Un bătrân de 72 de ani din Vaslui a murit în holul casei aşteptând ambulanța! Medicii nu au putut intra de frica pechinezilor din curte

Citeste si: Noi dezvăluiri despre Gheorghe Dincă! Anchetatorul care a stat 7 zile cu criminalul a observat detalii incredibile: "Stă cocoșat tot timpul! Este mincinos!"

Citeste si: Detalii șocante! Gheorghe Dincă a povestit ce s-a întâmplat între el și Alexandra înainte de a o ucide: „Putea să facă pași, chiar și legată.” Criminalul ar fi încercat să o resusciteze

“Am instalat deja din anii '80 aparate de masurat in Turcia si am supravegheat activitatea seismica. Interpretand rezultatele putem afirma ca riscul producerii unui cutremur in regiunea Istanbul ramane ridicat. Nu se pune problema daca va avea loc un seism, ci intrebarea este cand se va produce.

Urmatorul cutremur va avea o magnititudine cuprinsa intre 7 si 7,4 grade pe scala Richter”, a declarat seismologul Marco Bohnhoff pentru DW”, scrie ziare.com.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate