Aterizare forțată pe aeroportul din Frankfurt din cauza unor pasageri români. Ce au făcut cei doi în avion

Un avion care zbura pe ruta Londra-București a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt din cauza unor pasageri români care s-au luat la ceartă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Avionul unei companii low-cost care circula pe ruta Londra-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Frankfurt în jurul orei 1:40 noaptea, după ce s-a anunţat că unei persoane de la bord i s-a făcut rău. Însă martorii au avut o cu totul altă versiune asupra celor ce s-au întâmplat, conform stirile protv. 

Pasagerii români se aflau sub influența drogurilor și au amenințat echipajul 

Martorii au declarat că aterizarea ar fi avut loc după ce doi pasageri români s-ar fi luat la ceartă și ar fi amenințat echipajul.

Cei doi pasageri se aflau sub influența drogurilor, ei fiind luați de poliția din aeroportul din Frankfurt. Avionul nu a mai decolat, iar pasagerii au aflat abia după două ore de la aterizare că aeronova va pleca în cursul zilei de vineri.

Nu este clar cum au reuşit cei doi să treacă de controlul de securitate de la Gatwick, aeroportul de pe care a decolat zborul.

Cei doi români au fost ridicați de pe scaune de organele de poliție, întregul moment fiind filmat de un alt pasager din avion. 

Citeste si: Învățătoarea din Satu Mare care a atacat doi elevi cu spray lacrimogen: "M-am simțit agresată și amenințată de cei doi elevi"

Citeste si: Veste bună despre Mario Iorgulescu! Starea lui se ameliorează! Anunțul oficial al Spitalului Elias

Citeste si: Modul diabolic în care o mamă și-a ucis copilul! Ce i-a dat să mănânce în fiecare zi, până a murit în chinuri

În luna februarie un avion a aterizat de urgență în Shannon, Irlanda după ce pilotul a vărsat cafea pe panoul de control 

Un avion care avea la bord peste 300 de persoane a fost nevoit să aterizeze forțat pe aeroportul din Shannon, Irlanda, după ce pilotul și-a vărsat cafeaua pe panoul de control. Butoanele s-au topit, iar cabina s-a umplut de fum, ceea ce a dus la decizia de a ateriza forțat. 

Avionul efectua o cursă de la Frankurt, Germania, cu destinația Cancun, Mexic. 

Potrivit anchetei, pilotul îl supraveghea pe copilot, în momentul în care traversau Oceanul Atlantic. Băuturile erau în pahare fără capac și au fost puse de pilot pe masă, iar la scurt timp aproape toată cafeaua a ajuns pe panoul de control, notează BBC. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate