”Ați distrus emisiunea!” Deea, mama ei și Ricardo, declarații șocante. Pe cine susțin cei 3 în finala Puterea Dragostei?

Deea, mama ei și Ricardo au comentat intens cele întâmplate în emisiunea Puterea Dragostei. Ce au avut de zis cei 3 a fost șocant- au dat cărțile pe față.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

”Ați distrus emisiunea!” Deea, împreună cu mama și alături de Ricardo, fac declarații șocante. Pe cine susțin cei 3 în finala Puterea Dragostei?


In articol:

Ricardo, alături de iubita lui Deea, pe care a cunoscut-o în casa Puterea Dragostei, și mama ei, tocmai au postat un live incendiar, in care comenteaza toti concurentii din emisiune.

Ce au avut de zis cei trei a fost cu totul incendiar!

Ricardo începe vlogul în forță. Acesta o întreabă pe mama iubitei lui, Deea, cine își dorește să câștige. Cei rei au căzut de acord că probabil acesta va fi Livian, dar ce spune Ricardo ulterior este de-a dreptul halucinant...

Se știe deja cine căștigă Puterea Dragostei?!

”Ca stim că câștigă Livian, asta e partea a doua. A luat si premiul saptămânal, e și fiul lui Nelson Mondialul.... întrebarea e cine vrei tu să câștige, Deuța.”

Mama Deei poveștește tot ce a avut pe suflet, în legătură cu emisiunea Puterea Dragsotei:

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

”imi place de Andreea Mantea. e cea mai sexy moderatoare, e preferata mea. Dacă era în emisiunea, ea aș fi vrut să câștige. Eu am avut o preferată. Lumea nu prea o plăcea.... Roxana a fost preferata mea. Ea a fost, îmi place de Roxana mult. Suntem la fel, tot îmi place la ea. E geamăna mea, zici că e fata mea! Cel mai mult mi-a plăcut. Nu a stat ea la încârceli, au fost niste fete acolo care nu-mi au plăcut deloc... Roxana a fost cea mai sinceră. Eu ce o cunsoc din emisiune... mie mi-a plăcut rău. Cum unii o susțin pe Bianca, eu așa o susțin pe Roxana!

Se legau de Roxana, de Turcu...

Andi eu pe tine sunt supărată, te-ai luat de Deiuța.... eu nu te uit! Îmi pare rău să spun! Am plâns, a fost o glumă, o joacă, dar nu pot să uit! Când i-a eliminat pe Roxana și pe Turcu... ați distrus emisiunea cu scandalurile voastre!”

Ricardo, auzind că mama Deei a deschis acest subiect, a intervenit subtil, tușind ironic, în timp ce a spus
”Andreea Pirui”

Citeste si: Primele imagini cu Ella, după întâlnirea secretă cu Bogdan Mocanu! Andra a răbufnit: ”Nu mai vreau să aud de această telenovelă!”

Citeste si: Ce spune Andra Volos după despărțirea de Mocanu! ”Poza cu Ella a pus capac”

Citeste si: Situație stânjenitoare în Familia Regală: ce se întâmplă acum între Meghan Markle și Kate Middleton

”Ați distrus emisiunea!” Deea, împreună cu mama și alături de Ricardo, fac declarații șocante. Pe cine susțin cei 3 în finala Puterea Dragostei?

Pe cine susțin Ricardo, Deea și mama ei, în finala Puterea Dragostei

”Ella dragă, sper să câștigi premiul cel mare! Succes Ella!”, este mesajul mamei Deei.

Ricardo- ”Da, și eu sper să căștige Ella.”
Mama Deei- ”nu am crezut în povestea de dragoste dintre Ellași Jador. Poate s-au iubit, dar nu cred că merge. e ceva fals...nu îi văd unul pentru altul. Nu sunteți unul pentru altul. Ella să câștige. Te-am votat, în fiecare zi, după ce-a ieșit Deea din casă.”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate