Atleta care s-a aruncat de la balcon a facut un gest la care nu se astepta nimeni - VEZI ce masuri a luat in legatura cu iubitul ei

Atleta Elena Mirela Lavric, care luni seară a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său prieten, a depus plângere penală la Poliţie împotriva tânărului, pe care îl acuză că ar fi sechestrat-o în apartament.

Distribuie pe:

fara descrierePurtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac a declarat că atleta Elena Mirela Lavric a depus plângere penală la Poliţie împotriva fostului său iubit, pe care îl acuză de lipsire de libertate.

"A depus o plângere penală pe numele bărbatului respectiv, pentru lipsire de libertate. Din primele cercetări, rezultă că tânăra nu a fost sechestrată în apartament, ci doar oprită să nu plece cu maşina, pentru că era supărată după conflictul verbal cu fostul prieten",
a spus Anca Vâjâiac conform Mediafax.

Ea a precizat că iniţial tânăra le-a spus poliţiştilor că s-a aruncat de la balconul apartamentului fostului său prieten, pe fondul geloziei, ulterior revenind cu o altă declaraţie şi depunând plângerea penală împotriva fostului iubit.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra ar fi mers luni seară la fostul său prieten, care locuieşte la Iaşi, în încercarea de a se împăca cu acesta, care ar fi refuzat. Cei doi s-ar fi certat, după care tânăra ar fi vrut să plece, iar acesta ar fi împiedicat-o şi i-ar fi luat cheile de la maşină, moment în care tânăra s-ar fi aruncat de la balcon.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate