Atmosfera de Craciun din Viena se muta si in centrul Bucurestiului?

De cateva zile, Centrul Vechi al Bucurestiului este luminat cu aceleasi tipuri de candelabre ca cele folosite in Viena. Mai mult chiar, Targul de Craciun care va fi organizat deasupra parcarii subterane de la Universitate va recreea atmosfera din capitala Austriei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

##GALLERY27##

Centrul Bucurestiului va arata feeric in perioada urmatoare. Asa promit toti cei care se ocupa, in aceste zile, de pregatirea orasului pentru sarbatorile de iarna.
In organizarea Targului de Craciun din acest an s-a implicat Oficiul National de Turism al Austriei care va da un aer vienez evenimentului.
Pentru prima data, Targul de Craciun va fi amplasat deasupra parcarii subterane de la Universitate. Deocamdata, se lucreaza de zor la construirea casutelor din lemn, unde se vor vinde dulciuri, ornamente, dar si vin fiert si alte produse traditionale.Bradul ce va fi impodobit aici va avea 15 metri inaltime.

Pe 5 decembrie, primarul general Sorin Oprescu va aprinde cele 2,7 milioane de beculete intinse pe 22 de kilometri de strazi.

FOTO: Sorin Cioponea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate