Atmosfera senzationala la Ateneul Roman! Vezi ce are in comun Phoenix cu celebra trupa Rolling Stones!

Concertul aniversar al trupei Phoenix a adus laolalta personalitati si oameni obisnuiti in Sala Mare a Ateneului Roman. Printre cei mai mari fani ai legendarei formatii se numara Printul Paul si Printesa Lia.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriereTrupa Phoenix a ridicat publicul in picioareTrupa Phoenix a aniversat 50 de ani de existenta printr-un concert incendiar in Sala Mare a Ateneului Roman. Oamenii s-au inghesuit sa asiste la spectacol, iar din public nu au lipsit personalitatile.
fara descrierePrintesa Lia a aplaudat pe toata durata spectacoluluiPrintul Paul si Printesa Lia au aplaudat si s-au ridicat de multe ori la acordurile pieselor din anii  60-70, interpretate de celebra trupa si nu s-au sfiit sa-si arate entuziasmul, la fel ca ceilalti spectatori.fara descriereMomentul lui Marius Mihalache, unul dintre invitatii speciali ai sarbatoritilor Printre invitatii sarbatoritilor s-au numarat nume mari ca Mircea Albulescu, Marius Mihalache si Gheorghe Zamfir, toti facandu-i pe romani sa fluture steagurile care i-au asteptat cuminti pe fotolii. Evenimentul a durat patru ore, iar la final prestatia trupei, atat la concertul aniversar cat si in cei 50 de ani de existenta, a fost rasplatita cu aplauze in picioare, minute-n sir. Printre ultimele melodii ale spectacolului s-au numărat cele mai cunoscute hituri ale trupei: “Meşterul Manole”, “Zori de zi”, “URSS”, “Apocalipsa”, “Negru Vodă” sau “Fie să renască”, pentru care pe scenă au venit toţi invitaţii serii. Singura formatie care a mai apucat sa celebreze 50 de ani de existenta a fost Rolling Stones!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate