Atrage barbatii fara sa te chinui prea mult. Trucuri care te vor trasforma intr-o cuceritoare!

Una dintre cele mai mari greseli pe care o poti face atunci cand vrei sa cunosti un barbat (sau sa-l pastrezi) este sa te chinui prea mult.

Distribuie pe:

fara descriere

Dandu-ti prea mult silinta vei deveni neatragatoare in fata barbatilor pe care ti-i doresti si foarte atragatoare in fata celor gresiti.

Stii despre cine vorbesc: barbati care se culca cu tine apoi iti spun ca nu sunt pregatiti pentru o relatie, barbati care nu suna atunci cand spun ca o vor face, barbati care mint si asa mai departe.

Ce faci cand iti dai prea mult silinta:

1. Cand iesi cu prietenele, ochii tai sunt nestatornici studiindu-i pe toti din jur in cautarea unor barbati disponibili. Si, de cele mai multe ori, nu mai reusesi sa te realaxezi impreuna cu prietenile tale.

Femeile care au succes in viata personala nu fac aceste lucruri. In schimb, se concentreaza asupra celor cu care au iesit in oras, se simt bine, sunt relaxate, rad si se distreaza, iar barbatii sunt foarte atrasi de femei pline de viata.

2. Pierzi noptile cu ganduri obsesive, analizand cuvintele unui barbat in comparatie cu actiunile sale.

Femeile inteligente nu fac asta. Daca vorbele unui barbat nu sunt in concordanta cu actiunile sale, nu te mai chinui. Uita de el pana ce actiunile corespund vorbelor.

3. Tu faci toata comunicarea in relatie. Incerci sa il faci pe el sa se deschida. Studiezi reviste peste reviste in cautarea unor articole care te vor ajura sa il "descifrezi".

Femeile inteligente stiu ca nu este misiunea lor sa descopere ceea ce simte un barbat. Barbatul este cel care ar trebui sa-si comunice sentimentele. Daca nu o face nu are nici un drept sa se planga ca nu este inteles.

Citeste continuarea!

 

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate