Au apărut primele filmulețe cu Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat! Fanii emisiunii au fost șocați când au văzut ce putea să facă în fața camerei

Pe internet au apărut primele filmulețe cu Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat!

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

După ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat și au ieșit la iveală imaginile care i-au scandalizat pe fani, au apărut și câteva video-uri. Pe internet circulă filme porno cu Bianca de la Puterea Dragostei, în ipostaze în care urmăritorii ei nu își imaginau că aveau să o vadă vreodată.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut show penttru cei care plăîteau să o vadă. În unul din fimulețele de pe internet dansa în lenjerie și își expunea părțile intime. 

fara descriere

Reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat!

Pe Instagram au apărut o serie de reacții neașteptate, după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii de la Kanal D s-au împărțit în mai multe tabere: unii o fac cu ou și cu oțet pe fosta iubită a lui Livian, unii îi iau apărearea și spun că nu este ea singura care a făcut videochat, iar alții nici măcar nu cred că fotografiile sunt adevărate.

Cert este că pe pagina de Instagram a Biancăi a pornit un adevărat război între urmăritorii ei.

Citeste si: Puterea Dragostei 16 februarie: Roxana și Alex Turcu hotărăsc să mai acorde o șansă relației lor. Turcu face promisiuni în fața tuturor

fara descriere

„Ești frumoasă, Bibi! Mereu suntem alături de tine, noi nu te părăsim la greu!”, „Fii puternică! Vei trece și peste asta!”, „Bianca, Sper să ai o atitudine sănătoasă de om puternic și să nu pleci capul. Nu te judecăm, te susțin în continuare NECONDIȚIONAT, pentru că mă mai repet îmi place evoluția ta și sufletul tău. Ai grijă de tine ❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere pe care le-a primit Bianca de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a făcut videochat.

„Îi merge capul să fie panaramă de mică!”, „Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță! Dar când e c****ă de-aia proasta, ni-ai ce să îi ceri!”, au scris cei care o condamnă pe Bianca de la Puterea Dragostei după ce au apărut imaginile cu ea în timp ce făcea videochat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate