Au aparut primele imaginii de la locul accidentului provocat de copiii romani in Belgia! Anchetatorii s-au crucit cand au vazut ce era in masina!

Astazi a avut loc un accident in Belgia, in Flandra, acolo unde mai multi copii de origine romana au fost raniti. Anchetatorii belgieni au spus ca minorii, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, furasera mai multe obiecte si incercau sa fuga.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereLa volanul autoturismului care a fost implicat in accident se afla unul dintr minori. Potrivit reprezentantilor Ministerului Afacerilor Externe, minorii faceau parte dintr-o tabara de romi, iar doi dintre ei au mai fost cercetati pentru furt.

Cei patru minori romani au fost transportati de urgenta la spital, unul dintre ei fiind in stare grava.  "Potrivit informatiilor furnizate Ambasadei Romaniei la Bruxelles de catre autoritatile de politie belgiene, în accident au fost implicati 4 cetateni romani minori cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani. Acestia circulau cu un autoturism cu placute de inmatriculare romanesti falsificate, nu aveau asupra lor documente de identitate, iar in masina s-au gasit mai multe obiecte furate. Minorii au fost raniti usor in urma accidentului si au primit îngrijiri medicale corespunzatoare", se arata in raspunsul Ministerului de Externe.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate