Au apărut ultimele imagini cu fiul artistei Sinead O'Connor, înainte de a-și pune capăt zilelor. Adolecentul de 17 ani fusese dat dispărut

Cântăreața nu-și poate reveni din șoc, de când băiatul ei a fost găsit fără suflare de către organele de poliție.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Artista de origine irlandeză Sinead O'Connor trece prin cel mai greu moment din viața ei. La scurt timp de când fiul ei, Shane, a fost dat dispărut, acesta a fost găsit de către autorități fără suflare, după ce și-a pus capăt zilelor.

Recent, oamenii legii au publicat și ultimele fotografii cu adolescentul de 17 ani, înainte de a recurge la gestul necugetat.

Citeste si: Fiul cântăreței Sinead O'Connor, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Adolescentul era dispărut de două zile

Ultimele fotografii cu fiul lui Sinead O'Connor în viață

Shane, fiul lui Sinead O'Connor, a dispărut subit în urmă cu câteva zile, din cadrul Spitalului Tallaght din South Dublin, unde era internat. Imediat după ce a observat că adolescentul este de negăsit, mama acestuia a alertat autoritățile, în speranța de a-l găsi cât mai repede. Toate eforturile polițiștilor au fost, însă, în zadar, căci tânărul de 17 ani a decis să își încheie socotelile cu viața.

Fiul lui Sinead O'Connor a fost văzut ultima oară cutreierând străzile din South Dublin

Ultima imagine cu fiul lui Sinead O'Connor în viață

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Acum, la puțin timp de la tragedie, s-au viralizat și ultimele imagini cu Shane înainte de recurge la gestul cutremurător. Camerele de supraveghere l-au surprins pe băiat pe străzile din South Dublin, în timp ce se ferea să fie observat de echipajele care îl căutau.

Sinead O'Connor, devastată de moartea fiului ei

Sinead O'Connor

[Sursa foto: Instagram]

Sinead O'Connor, devastată de moartea fiului ei

Vestea că fiul ei și-a pus capăt zilelor a dărâmat-o pe Sinead O'Connor. Artista nu a înțeles de ce copilul său a luat o asemenea decizie tulburătoare, la

doar 17 ani.

Citeste si: Sinead O'Connor trece din nou prin momente dificile: ”M-am confruntat în secret cu acestă traumă”

În urma tragediei care i-a lovit familia, cântăreața de origine irlandeză a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: "Aceste rânduri sunt pentru Shaney al meu. Lumina vieții mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaștri. Vei fi mereu lumina mea.

Vom fi mereu împreună. Nicio graniță nu ne poate despărți.", a scris solista, îndurerată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies