Au așteptat să facă sex până după nuntă, însă rezultatul a fost șocant: "M-am simțit foarte rușinată". Ce s-a întâmplat în luna de miere

O tânără din America a decis să facă dragoste cu soțul ei abia după nuntă, însă după lunga așteptare, a suferit un mare șoc.

Distribuie pe:

cuplu nunta

Stephanie Muller, în vârstă de 23 de ani, este asistent social și locuiește în New York. Ea și soțul ei, Andrew, s-au cunoscut la biserică și au hotărât să se dăruiască unul altuia abia după nuntă. Însă lucrurile nu au ieșit așa cum se așteptau.

„La începutul lunii noastre de miere întâmpinam dificultăți în a face amor, dar ne-am gândit că va dura puțin până când vom fi destul de confortabili unul cu altul. Însă, am făcut o infecție și totul a degenerat. A durat trei luni ca să scap de ea”, a povestit Stephanie.

Cei doi au crezut că după ce infecția tinerei va disparea, totul va reveni la normal și vor putea avea o viață intimă așa cum își doreau.

Femeia a mers la doctor, a fost diagnosticată cu vaginism, și a înțeles de ce nu poate să aibă relații sexuale cu partenerul ei de viață.

mireasa

„Am plâns pentru tot restul zilei, după ce mi-a fost recomandat doar un calmant pentru durere moderată până la intensă”, a mai spus tânăra.

Citeste si: „Păpușa umană Ken” și-a schimbat sexul! Cum arată acum, după ce și-a îndeplinit visul și ce nume și-a ales

Citeste si: Doi polițiști au fost filmați în timp ce întrețineau relații intime în mașina! Se aflau în timpul serviciului, însă și-au dat frâu liber poftelor

Citeste si: Tzanka Uraganul riscă să fie băgat la închisoare! Manelistul a încercat să-i ofere mită unui poliţist care l-a oprit pentru că a tăiat linia continuă cu un Rolls-Royce!

Boala i-a afectat relația cu soțul ei

„Simțeam că locuiesc cu un coleg de apartament. Eu și soțul meu obișnuiam să fim foarte precauți, astfel încât să nu sugerăm că am încerca să facem amor și apoi să fim dezamăgiți. M-am simțit foarte rușinată. Soțul meu m-a sprijinit tot timpul și mi-a amintit adesea că mă iubește și că rămâne cu mine, chiar dacă nu m-aș vindeca niciodată”, a mai spus Stephanie Muller.

După lungi tratamente recomandate de medicul ginecolog, femeia a reușit să scape de infecția neplăcută.

De asemeni, Stephanie Muller consideră că ar trebui discutate problemele de acest gen în societate, tocmai pentru a nu mai fi considerate subiecte tabu și pentru a fi rezolvate mult mai repede și mai ușor, multe femei confruntându-se cu afecțiuni asemănătoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate