Au băut la un beach bar din Mamaia, după care au refuzat să plătească. În scurt timp a izbucnit un scandal uriaș

Duminică dimineață, în jurul orei 5.00, un apel la 112 anunța faptul că un individ a devenit reclacitrant după ce barmanul i-a cerut să achite nota de plată.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, dar și agenții de pază care l-au calmat pe client. Preț de două ore s-au rugat de acesta să achite ceea ce a consumat, împreună cu partenerii săi, însă a refuzat, pe motiv că și ceilalți parteneri, care între timp au fugit, ar trebui să plătească. 

Acum, reprezentanților barului nu le rămâne decât să-i acționeze în instanță pe consumatorii rău platnici pentru a-și recupera paguba, scrie replicaonline.ro.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Duminică dimineață, în jurul orei 5:10, agenții de pază de la One Star Security s-au sesizat după ce a fost apăsat butonul de panică din interiorul barului Tan-Tan Mamaia. În 3 minute și-a făcut apariția un echipaj, care a dat peste un domn ”matol și reclacitrant” care a refuzat să plătească nota de 750 lei. Acesta, inițial, a fost însoțit de soția însărcinată și de nași. Cu toții au băut numai băuturi fine pentru ca, în final, să fugă fără să plătească, povestește unul dintre agenții prezenți la fața locului. Însă a rămas unul dintre ei.

”Acolo se afla un domn matol și recalcitrant din Moldova (cum dânsul s-a prezentat) care avea o nota de 750 RON pe care refuza să o plătească. El împreună cu soția (însărcinată) și alături de nași. Aceștia au băut s-au simțit bine consumând numai băuturi fine, ca pe urmă să fugă fără să achite nimic”, a povestit agentul. Se pare că bărbatul n-a recunoscut că ar fi fost însoțit de nași, precizând că i-a cunoscut pe partenerii de pahar acolo și că nu este corect să plătească doar el nota. Timp de două ore, agentul de pază, dar și poliția care a fost chemată la fața locului prin apel la 112, s-au rugat de individ să plătească ceea ce a consumat. În zadar! A plecat, lăsând pe urmerii barmanilor o nota de 750 RON!

Indivizii au devenit vedete după ce agentul de pază a relatat incidentul pe facebook.

 

Sursa foto: replicaonline.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate