Au construit în mijlocul Bucureștiului, în secret, un spital pentru bolnavii de coronavirus!

În timp ce spitalele mari se închid din cauza contaminării cu COVID 19, în București a fost construitul unul, în secret.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Anunțul despre noul spital, unul modular, a fost făcut de Oana Gheorghiu, unul dintre fondatorii Fundației ”Dăruiește viața”, cae a prezentat și câteva imagini cu spitalul aflat în curtea Spitalului Elias din București.

Spitalul modular pentru bolnavii de coronavirus este construit în curtea Spitalului Elias

”La asta lucrăm de vreo 10 zile. Nu am zis nimic până nu am avut siguranța că putem face. Nu de alta, dar mai știm pe unii care ne-au promis vreo 8 spitale regionale, metropolitane, naționale, mondiale și de care le-or mai fi trecut lor prin cap și care acum își freacă mâinile de bucurie că au fugit la timp.

Facem un spital modular pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19, cu forme grave sau critice, în curtea Spitalului Elias. Mulțumim conducerii acestui spital pentru curaj și asumare... am văzut zilele astea prea multă fugă de responsabilitate, așa că e bine să-i lăudăm pe cei care chiar merită.

La finalul pandemiei îl vom transforma în spital de mari arși, căci nu întrevăd prea mari șanse să avem unul adevărat în următorii ani.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Coronavirus a mai făcut o victimă în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 116

Sunt câțiva oameni care au muncit la proiectarea acestui spital modular pro bono: Raluca Soaita, Florentin Trache, Arin Mihai, @Teodor Udroiu, Iulia Oprea, Vasile Tudor, Silviu Zmafir, Dan Mândruț, @Mihai Șandru, Mihai Toma, Monica Cornea, Victor Baboi. Mai sunt câțiva pe care nu-i cunosc și nici măcar numele lor nu-l știu.

Mulțumim IMSAT SA , @Linde, Tesseract-Architecture, TPF Inginerie

Vă rugăm să ne fiți alături, căci singure nu vom reuși. Avem nevoie de bani, de materiale, de echipamente, de voi toți.

Citeste si: Experimentul ”Clade X”: 900 de milioane de oameni vor muri în lipsa unui vaccin! Americanii au simulat în urmă cu 2 ani o pandemie mondială, iar concluziile sunt îngrijorătoare

Împreună trecem și peste asta.

sms 2 eur la 8826 donații pe www.daruiesteviata.ro”, este mesajul transmis de Oana Gheorghiu.

Citeste si: Virgil Musta, tranșant cu medicii care dezertează în războiul contra COVID-19! Ce spune doctorul care îi vindecă pe oameni de coronavirus! ”E o adevărată tragedie! Au intrat în panică”

Asociația Dăruiește viața este cea care construiește spitalul pentru copiii bolnavi de cancer din banii strânși doar din donații.

Sursa: Facebook Oana Gheorghiu

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O asistentă medicală își va petrece 14 zile în spital, în focarul de infecție cu coronavirus de la Deva: „Parcă mi-am dus soția la război”

Arma care ucide COVID-19 s-ar putea afla în sângele celor vindecați! Tratamentul propus de americani pare inspirat din seria horror ”Resident Evil”

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Apelul disperat al unui medic: „Nu ne dăm demisia pentru că suntem lași, ci pentru că e sinucidere!”

Un milion de cazuri de coronavirus în întreaga lume. Bilanţul a depăşit 50.000 de decese

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies