Au descoperit mormântul "adevăratului Moş Crăciun". Cum arăta, de fapt, bătrânelul iubit de toţi copiii

Autor: A.M.
 
Un grup de arheologi din Turcia sunt de părere că au descoperit rămăşiţele adevăratului Moş Crăciun, adică cel al Sfântului Nicolae. 
Dacă Moş Crăciun a intrat în casele oamenilor în perioada ultimului secol, poveştile care se învârt în jurul Sfaântului Nicolae, binefăcătorul copiilor, pornesc încă din secolul 4. 
 
La acea dată Sfântul Nicolae era deja unul dintre favoriţii creştinătăţii, iubit pentru generozitatea şi atitudinea sa umilă, potrivit gandul.info.
 
La acea dată Sfântul Nicolae era deja unul dintre favoriţii creştinătăţii, iubit pentru generozitatea şi atitudinea sa umilă. 
 

 

 
 
  „Templul descoperit sub biserică este într-o stare foarte bună. Credem că până acum nu a fost deteriorat deloc, însă este greu să pătrundem înăuntru din cauza pietrelor care îl înconjoară. Acestea trebuie analizate rând pe rând şi apoi date la o parte", a declarat Cemil Karabayram, directorul Asociaţiei Monumentelor din Antalya, citat de BBC. 
 
Acesta a mai spus şi că în timpul studierii vechilor documente au descoperit notiţe care arată că oasele duse în Bari aparţin unui alt preot.
 
„Ochii întregii lumi vor fi aţintiţi în direcţia noastră. Pretindem că Sfântul Nicolae a fost păstrat în acest templu fără să se deterioreze. Suntem în ultima fază şi, dacă rezultatele ne confirmă ipotezele, turismul din Antalya va beneficia de un monument imens", a mai spus Cemil Karabayram. 
 
Citeste mai multe aici. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Călăul Elenei Șerban, românca ucisă fără milă în Italia, a fost prins de oamenii legii! Bărbatul mai fusese condamnat în trecut pentru agresiune

Vești bune pentru elevi! Toți din învățământul primar vor beneficia de transport specializat gratuit până la școală! Legea se aplică începând cu următorul an școalar

Când te caută KRUK pentru colectarea datoriilor?

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies