Au disparut plantele exotice de la mormantul Ilenei Ciuculete! Vezi ce a aparut in locul lor! Locul de veci regretatei soliste este printre cele mai ingrijite din cimitir - Foto Exclusiv!

La mormantul Ilenei Ciuculete s-au facut niste “modificari”! Daca la parastasul de 40 de zile sotul ei, Cornel Gales, a adus multe buchete de flori, dar si doua ghivece imense cu plante exotice, acum acestea din urma au disparut.

Distribuie pe:

Autor: G.G., C.I.

fara descriereMormantul Ilenei Ciuculete e la fel de aranjat, curatat si plin de flori colorate, asa cum a fost de cand indragita cantareata a fost inmormantata, semn ca sotul ei, Cornel Gales, s-a tinut de promisiune si a mers des la locul ei de veci sa-i puna buchete si sa-I aprinda lumanari. (Vezi AICI la ce proiect lucreaza acum Gales)fara descriereTotusi, ghivecele cu plantele imense (yucca) pe care le asezase langa bust, au disparut. Nu a lasat insa locul gol, ci a plantat doi braduti.fara descrierefara descriere

Locul de veci al artistei e plin de flori, dar si de lumanari care ard incontinuu. Angajatii din Cimitirul Straulesti 2 sustin ca mormantul Ilenei e admirat de mai toata lumea. In plus, acestia au confirmat ca inca mai sunt admiratori, prieteni care vin sa-i aprinda o lumanare sau sa-i puna o floare.fara descrierefara descriere

fara descriereCornel Gales vine des la mormant, mereu aduce flori multe, lumanari, petrece destul timp langa cruce. Mormantul Ilenei e admirat de oamenii care vin in cimitir, toti se minuneaza cate flori are si ce bust, si, mai nou, ce braduti”, sustin angajatii din cimitir.

Vezi mai jos ce declaratii au facut prietenele Ilenei, la parastasul de 40 de zile. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate