Au divortat oficial astazi dupa doi ani de la despartire - VEZI ce vedete sunt acum libere

Actorii Demi Moore şi Ashton Kutcher, care s-au separat în noiembrie 2011, au obţinut oficial hotărârea de divorţ, marţi, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an după ce starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a făcut demersurile pentru a pune capăt căsătoriei.

Distribuie pe:

fara descriereConform accesshollywood.com, Demi Moore şi Ashton Kutcher nu au copii împreună, iar în timpul căsătoriei, au pus bazele unei fundaţii pentru a lupta împotriva exploatării sexuale a fetelor din toată lumea.

Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, datorită rolului din serialul kalooga_36441" That '70s Show".

Relaţia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenţei de vârstă de 16 ani între cei doi actori, care s-au căsătorit în cele din urmă la Los Angeles, în septembrie 2005.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011, după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate