Au făcut un ritual șamanic pentru salvarea lui Nicu Maharu! Ce înseamnă ”Roata Medicinei”, tehnica de vindecare folosită cu o săptămână înainte de moartea afaceristului

Nicu Maharu s-a stins din viață ieri dimineața după ce starea lui de sănmătate devenise din ce în ce mai proastă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Familia și apropiații lui Nicu Maharu se obișnuiseră oarecum cu ideea că bărbatul nu mai are prea mult de trăit, în condițiile în care starea de sănătate a acestuia se degradase grav în ultimele săptămâni de viață. Chiar și așa, aceștia nu și-au pierdut speranța și au încercat să facă tot ce le stă în putere să-l salveze. Iar acolo unde medicina a eșuat, s-a încercat chiar și pe alte căi.

În urmă cu câteva zile, logodnica lui Nicu Maharu a postat o fotografie cu verigheta ei și cea a lui Nicu, pe care erau scrise numele lor. Printre cei care au comentat imaginea s-a aflat și o prietenă a Roxanei, care a dezvăluit că lucrează la un ritual pentru a-l salva pe Maharu.

Misteriosul mesaj primit cu o săptămână înainte de moartea lui Maharu

”Mă rog pentru tine... Nu doar să fii căsătorită și să vrea Dumnezeu să trăiască și domnul Nicu și să mi-l poți prezenta. Te iubesc, Roxana, vreau tot ce poate fi bun pentru amândoi. Îl iubesc și pe el, pe Nicu. Și mă rog pentru el... Acum fac un ritual cu Roata de la Medicină... cu el. Crezi că putem avea speranțe? Doresc să-l cunosc, Dumnezeu să mă ajute. Pup fata, îți doresc multă putere”, a scris doamna Emilia.

Citeste si: Reacție dramatică la moartea fostului iubit al Simonei Sensual! Un cunoscut cântăreț de muzică populară este distrus! ”A încercat și imposibilul să mai poată trăi un pic”

Citeste si: Nicu Maharu s-a logodit înainte să moară! Uite cum arată femeia căreia i-a dăruit inelul de logodnă şi care îl plânge acum! FOTO

Citeste si: Primele declarații ale Biancăi, fiica lui Nicu Maharu după moartea acestuia! ”Aveai atâtea de rezolvat...”

”Roata Medicinei” reprezintă o tehnică de vindecare șamanică realizată prin tehnici de meditație profundă. Conform site-ului medicinasamanica.ro, ”practicile Rotii Medicinei ne refinează vibrația întregii ființe, înlăturând lipsa de viață din noi și activând mecanismele de autovindecare. Extinzându-se sfera de conștiințp, deschidem căi de comunicare cu toate formele de viață – de la pietre, plante, copaci, râuri, până la stele”.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: