Au fost publicate notele, pe județe, la examenul de Titularizare 2021. Ce rezultate au obținut profesorii

Ce note au luat profesorii la Titularizare 2021?

Primele rezultate de la examenul de Titularizare 2021
Primele rezultate de la examenul de Titularizare 2021[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Proba scrisă a examenului de Titularizare 2021 a avut loc miercuri, pe 21 iulie. Ministerul Educației a publicat primele rezultate de la Titularizare 2021, pe site-ul edu.ro.

Notele finale vor fi făcute publice după contestații, pe 3 august 2021, potrivit calendarului MEC.

Primele rezultate de la examenul de Titularizare 2021

Profesorii au avut la dispoziție 4 ore pentru a rezolva subiectele de titularizare. Pentru a se angaja într-o școală pe o perioadă nedeterminată de timp, adică pentru a se titulariza, candidații trebuie să obțină la examenul de astăzi minimum nota 7. Pentru angajarea pe perioadă determinate, suplinire, trebuie să aibă minimum nota 5.

Citeste si: Ministrul Educației, anunț de ultimă oră. Primul examen de Bacalaureat bazat pe competențe va avea loc în 2026

HARTA rezultatelor pentru fiecare județ AICI

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Calendar Titularizare 2021

  • 21 iulie 2021 – desfășurarea probei scrise;
  • 27 iulie 2021 – comunicarea rezultatelor iniţiale;
  • Perioada: 27-28 iulie 2021 – înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare;
  • Perioada: 29 iulie-2 august 2021 – soluţionarea contestațiilor;
  • 3 august 2021 – comunicarea rezultatelor finale;
  • august 2021 – repartizarea cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei care au participat la concursul naţional, sesiunea 2021, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. a) sau 80 alin. (9), după caz; repartizarea candidaţilor conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. b) sau 80 alin. (9), după caz;
  • 5 august 2021 – ședință de repartizare, în ordine, a: cadrelor didactice titulare, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. c); cadrelor didactice titulare, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. d); cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei rămase cu norma didactică de predare incompletă, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. e); cadrelor didactice titulare, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. f) sau 80 alin. (9), după caz;
  • 6 august 2021 – reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate;
  • 9-23 august 2021 – emiterea și comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră.

Titularizare 2021. Repartizarea profesorilor pe posturile disponibile  

Peste 34.000 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine examenul DE Titularizare 2021, fiind disponibile 4.814 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau online, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

La nivel naţional sunt disponibile 4.814 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.500 în mediul urban şi 1.314 în mediul rural).

Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română (1103), învăţători/profesori pentru învăţământ primar în limba română (828) şi muzică instrumentală (310).

 

SURSE: edu.ro

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Au fost publicate notele, pe județe, la examenul de Titularizare 2021. Ce rezultate au obținut profesorii

Sfântul Pantelimon 2021. Cruce neagră în calendar la sărbătoarea „Doctorului fără de arginți”

Nelu Tătaru a vorbit despre greșelile care au dus la situația dezastruoasă de la ATI: „S-au tratat acasă și au venit în stare gravă la spital”

Horoscop 27 Octombrie 2021: pe nativii Capricorn îi așteaptă o perioadă plină de surprize, Săgetătorii câștigă respectul oamenilor

ANUNT BOMBA despre a treia doză de Pfizer! Ce efect are asupra tinerilor

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies