WOW

Au gasit-o pe strada si au crezut ca se drogheaza, dar s-au inselat. Cand s-au apropiat si s-au uitat in ochii ei li s-a facut pielea de gaina: "E clar un demon"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Au gasit-o pe strada si au crezut ca se drogheaza, dar s-au inselat. Cand s-au apropiat si s-au uitat in ochii ei li s-a facut pielea de gaina: "E clar un demon"icon photo
O femeie a fost ridicata de politistii din Brazilia de pe strada din cauza comportamentului ei ciudat. Tanara nu comunica clar, avea corpul contorsionat, privirea pierduta si incerca in permanenta sa isi faca rau.


Acestia au pus-o in duba si multi abia daca aveau curajul sa se apropie de ea.
Daca initial s-a crezut ca ar fi vorba de droguri, iar tanara se afla in starea de sevraj, internautii au fost de parere ca ceea ce se vede in imagini ar fi de fapt un demon.


"Striga dupa ajutor! E torturata de demon. Rugati-va la Dumnezeu sa o ajute", "Pare posedata.", "Saraca fata, se comporta de parca ar fi exorcizata. Sunteti neivi daca credeti ca e vorba de droguri. Uitati-va in ochii ei si cum i se rotesc peste cap", sunt cateva din comentariile din dreptul imaginii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune